کیک ساده ارسال از بانو حسنا بخش کدبانوهای باسلیقه سایت مابانو
اینم کیکی که من همیشه برای تولدها استفاده میکنم
ازسایت کارگاه آشپزسازی شف طیبه گرفتم و تقریبا یک ساله درستش میکنم.
خصوصیات این کیک:
پف عالی
مزه و طعم بی نظیر
اصلابوی تخم مرغ نمیده
نیازی نیست حتما باخامه و … تزیین بشه خالی هم میشه خورد
انعطاف پذیره(من همین دستورروباتغییردادن تخم مرغ به دوعدد و شیر به یک ونیم پ درست کردم بازهم پف کرد و خوشمزه بود)
تحمل وزن داره (من بااین کیک چهارطبقه هم درست کردم)
خیلی سریع آماده میشه
موادلازم:
تخم مرغ چهارعدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست شیرین معمولی چهارقاشق غذاخوری
شیریک پ
روغن یک پ
آرد سه پ
بکینگ پودر دو ق چ
وانیل یک ق چ(من همیشه کمتر میزنم یعنی یک ق م)
تخم مرغ را هم میزنیم تاکف کند(دودقیقه) سپس وانیل و شکررااضافه کرده و خوب هم میزنیم تاتبدیل به یک کرم سفید رنگ غلیظ شود(سه دقیقه)ماست را اضافه کرده و هم میزنیم (یک دقیقه)روغن رااضافه کرده و هم میزنیم (یک دقیقه)شیررااضافه کرده وهم میزنیم(یک دقیقه)آردراالک کرده و بکینگ پودر را نیز لابلای آرد الک میکنیم.آرد را مرحله به مرحله اضافه کرده با هم زن خاموش هم میزنیم تاآردهانپاشد سپس سی ثانیه بادور تند هم زن میزنیم تاگلوله ها ازبین برودففط کف قالب نه دیواره ها را کاغذروغنی انداخته و چرب میکنیم ومواد را آهسته میریزیم.کیک یک ساعت طبقه وسط ۱۸۰ درجه
کیک که سرد شد از قالب جدا کرده و کاغذروغنی رابرمیداریم.
نکات:
حتما بیست دقیقه قبل فرروشن شود و اصلا درفرباز نشود
درکل اگر بیشتر ازبیست دقیقه فرخالی روشن باشد باعث خشکی کیک و یاخام بودن مغزکیک میشود درصورتیکه روی آن سرخ شده
موادراابتداآماده کنیدتابه دمای محیط برسند
ده دقیقه هم زدن طول میکشد
حتما یکباراین دستور بی نظیر رو امتحان کنید.من برای هرکی درست کردم به مزه بی نظیرش اشاره کرده که اون هم به دلیل ماست داخل دستوره