کیک جادویی کیک خود به خود سه لایه شونده ارسال از بانو محبوبه در سایت مابانو
این کیک هنگ
ام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه) شکر
۱۲۵ گرم کره ذوب شده
۱۱۵ گرم (۳/۴ فنجان) آرد
۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه) شیر ولرم
پودر قند برای روی کیک
روش تهیه:
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید
یه قالب ۲۰ در ۲۰ رو چرب کنید
سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه
بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین
آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین
یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره
حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین
و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۷۰ دقیقه در فر بذارین
زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره
بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک ۳ ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین