کیک اسفنجی که پایه کیک تولد ارسال از بانو زی زی در سایت مابانو
مواد لازم برای کیک اسفنجی که پایه کیک تولد بود:
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۶ عدد
آب ۴ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم
سفیده رو خوب میزنیم تا کاملا سفت بشه
در ظرفی جدا گانه زرده و شکر و وانیل و آب رو با همزن انقدر مسزنیم تا کاملا غلیظ وکرم رنگ بشه
آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواد زرده اضافه میکنیم
سفیده رو کم کم به مخلوط زرده و آرد اضافه میکنیم .
مایه خمیری شکل رو داخل قالب میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه تو غالب ۲۰ در ۳۰ میپزیم .
بعد که کیکها کاملا خنک شد با چاقو اضافه هاشو میبریم تا رویه کیک صاف بشه بعد کیک رو با شیر یا عسل یا شیره مرطوب میکنیم و روش رو خامه کشی میکنیم و روش به دلخواه موز یا گردو یا هر چیز دیگه ای میذاریم و دوباره خامه و لایه بعدی رو میذاریم روش بعد کل کیک رو با خامه کاور میکنیم و به دلخواه تزیین میکنیم .
من با کاکائو تلخ و ترافل کیک رو کاور کردم