کیک خامه دار بسیار خوشمزس و بافتی مرطوب و نرم داره. این کیک برای صبحانه، عصرانه و حتی پذیرایی از مهمانان عزیزتان هم مناسبه. در بخش انواع کیک با ما همراه باشید.
دستور پخت کیک خامه دار
من کیک خامه دار را در قالب لوف درست کردم و سایز قالبم 25 در 11 هستش که با یکی دو سانت تغییر، مشکلی در پف کیک ایجاد نمی کند.
مواد لازم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
وانیل مقداری
زعفران مقداری
خامه صبحانه 100 الی 110 گرم
طرز تهیه کیک خامه دار
اول دو سه دقیقه تخم مرغ ها را همراه با وانیل با همزن می زنیم تا یکدست شود.
بعد در سه مرحله شکر را کم کم اضافه کرده و دائم بهم می زنیم تا شکر حل شده و مایه کرم رنگ و سبکی بدست آید.
سپس روغن مایع را هم افزوده و با همزن فقط تا چند ثانیه مخلوط می کنیم.
نکته : (( زیاد بهم نمیزنیم چون پفش می خوابد)).
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم. سپس داخل مواد کیک ریخته و با لیسک دورانی بهم می زنیم.
خامه را هم با پودر زعفران مخلوط کرده و با چنگال بهم می زنیم تا خامه باز و یکدست شود.
بعد به مخلوط مایه کیک اضافه می کنیم و باز با لیسک بهم می زنیم. ولی در این مرحله نباید مایه کیک زیاد بهم بخورد چون ممکنه پفش بخوابد.
مایه کیک را داخل ظرف مورد نظر که از قبل چرب و آرد پاشی کرده و کاغذ روغنی انداخته ایم، می ریزم.
قالب را داخل فر که از قبل به مدت یه ربع روشن بوده قرار می دهیم.
درجه فر 180 درجه و مدت پخت 45 دقیقه است که با توجه به دمای فرها این مدت می تواند تغییر کند.
بعد از پخت کیک، فر را خاموش کرده و یکی دو دقیقه میگذاریم در فر بمونه.
بعد کیک را از فر خارج کرده و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
سپس در ظرف سرو برگردانده و با مواد مورد نظر تزئین می کنیم.
منبع: کانال آشپزی سپیده – زهره سادات