کیک موکا با روکش شکلاتی
ارسال از بانو زهرا در سایت مابانو
مواد اولیه :
آرد ۲لیوان
شکر ۱و۱سوم لیوان
کره ۱۸۵گرم
شیر ۱لیوان
نسکافه (پودر) ۱قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۴قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳عدد
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
نمک ۱هشتم قاشق چایخوری
مواد کرم موکا :
کره ۲۰۰گرم
آرد ۵قاشق غذاخوری
خامه نصف لیوان
شیر نصف لیوان
پودر قند ۲لیوان
نسکافه (پودر) ۴قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری
توت فرنگی (برای تزیین) به میزان لازم
شکلات (برای تزیین(تخته ای)) به میزان لازم
۷۷
طرز تهیه :
ابتدا فر را روشن کنید تا گاملا داغ شود(دمای ۱۸۰تا۲۰۰درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند.داخل ظرفی کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن یکنواخت کنید و یک عدد تخم مرغ را افزوده و ۱دقیقه با همزن به خوبی بزنید و بعد تخم مرغهای بعدی را اضافه کنید و به همین ترتیب به ازای اضافه کردن هر تخم مرغ ۱دقیقه مخلوط را بزنید تا یکنواخت شود.
آرد،بیکینگ پودر،نمک،پودر کاکائو و پودر نسکافه را با هم مخلوط کرده و ۲بار الک کنید تا یکنواخت شده و هوا بخورند.شیر را بجوشانید و اجازه دهید کاملا ولرم شود سپس آن را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.مخلوط آرد را نیز کم کم روی مایه الک کنید (هر بار کمی آرد ریخته و مخلوط کنید و بعد کمی شیر اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید).
داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل آن بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بپزید.وقتی کیک کاملا پخت آن را داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شود.
طرز تهیه کرم موکا:
ابتدا آرد را ۲بار الک کنید و بعد شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.خامه و پودر کاکائو را نیز به مواد افزوده و آنها را با همزن یکنواخت کنید.مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود(نیازی به جوش آمدن نیست).وقتی مایه غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
کره نرم شده در دمای اتاق را ۲ دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود.کرم را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
شکلات تخته ای را آب کرده و تعدادی توت فرنگی را به آن آغشته کنید.
بعد از خنک شدن کرم و کیک،کیک را به ۲قسمت تقسیم کرده و داخل و روی آن را با کرم موکا . شکلات تخته ای آب شده پوشش دهید و بعد با توت فرنگی شکلاتی تزیین کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل به جای پودر نسکافه از پودر قهوه فوری استفاده کنید.
۲)میتوانید بین کیک هم از کرم و هم از توت فرنگی استفاده کنید.
۳)میتوانید کیک را به صورت چند لایه تهیه کرده و یک لایه در میان از خامه زده شده و کرم موکا استفاده کنید.
نوش جان