کیک اسفنجی مینا
توسط بانو M.Z.A ( بانو زهرا ) بخش زیتون سایت مابانو
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶درجه سانتیگراد روشن کنین
سه چهارم پیمانه آرد(۹۶گرم)،
یک پینچ نمک
،یک سوم پیمانه آرد نشاسته سه بار با هم الک کنید
تا نشاسته کاملا مخلوط آردبشه بزارین کنار.پنج عدد تخم مرغ را با سه چهارم پیمانه شکر (۱۵۰گرم) و یک قاشق چایخوری وانیل به مدت ده دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا حجم مواد دو سه برابر بشه و پف کنه و رنگش روشن بشه
حالا مخلوط آرد و نشاسته را کم کم داخل تخم مرغ الک کنیدو با لیسک دورانی هم بزنید تا خوب مخلوط بشن
داخل قالب نه اینچی یا بیست و دو سانتی کاغذ روغنی پهن کنید (کاغذ روغنی نباشه میچسبه) و مواد رو بریزید و داخل فر به مدت سی تا چهل و پنج دقیقه بزارین بعد از پخت وخنک شدن اطراف کیک را از قالب جدا کرده برگردونین و به آرامی کاغذ روغنی رو جدا کنین
چون از وسط نصف کردن این کیک به خاطر پوک بودن سخته بهتره دو تا از این کیک درست کنین و رو هم بزارین که من از تنبلی یکی درست کردم و به سختی از وسط برش زدم خامه و گردو ریختم لای تو کیک و در اخر با خامه تزئین کردم
زمان از ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
چون قالب متوسط ۲۲٫۲۴ عادی ندارم دو تا دارم دو تاش کمربندی . داخل تابه با لبه بلند ریختم البته قبلش دسته شو باز کردم ک نسوزه تو فر?
…..
عاشق این کیکم هر دفعه درست کردم عالی شد چ با شکر چ پودر قند
و هیچی بجز تخم مرغ و ارد و شکر و نشاسته نداره
…
کیک اسفنجی دیگری درست نکردم ولی دستوراتشو ک خوندم خیلی پر دنگ و فنگ بودن این اسووووون و خوشمزه و اسفنجی و پف عااالی