کیک آرد نشاسته ذرت بافت ابری و پوکی داره. این کیک برای خامه کشی و تهیه کیک تولد مناسبه چون روغن نداره.
از اونجایی که کیک نشاسته ذرت پف خیلی زیادی میکنه پس قالب مناسب انتخاب کنید تا به اندازه کافی جا برای پف کردن داشته باشه.
دستور پخت کیک آرد نشاسته ذرت پفکی و خوشمزه
در بخش آموزش پخت انواع کیک با طرز تهیه کیک آرد نشاسته ذرت در خدمت شما عزیزان هستیم.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
خامه صبحانه 200 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
آرد نشاسته ذرت 3 لیوان
شکر 1 لیوان
دستور تهیه
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به مدت 8 دقیقه هم می زنیم.
بعد خامه را اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس آرد نشاسته ذرت را همراه بکینگ پودر آروم آروم به مخلوط اضافه می کنیم.
به شکل دورانی مخلوط میکنیم.
بعد کف قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب می ریزیم.
قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 45 دقیقه قرار میهیم.
این کیک بافت بینظیری داره.
نوش جان
منبع:کانال آشپزی سپیده