طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی
امروز میخوایم روش تهیه دسر پاناکوتای شکلاتی رو برای شما عزیزان آموزش بدیم که یکی از خوشمزه ترین دسرها برای مهمانی ها و جشن هاست. پاناکوتا به تازگی در ایران بسیار پرطرفدار شده است.
مواد اولیه :
شیر 3پیمانه
خامه صبحانه 1پیمانه
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1قاشق مربا خوری
شکر 3الی 4قاشق غذاخوری
پودر کاکائو به میزان دلخواه
طرز تهیه :
اول پودر ژلاتین رو تو نصف پیمانه از شیر ریخته داخل مایکروفر میگذاریم تا حل بشه کاملا.
بقیه شیر و خامه و شکر رو مخلوط کرده میذاریم رو گاز با شعله کم در حدی که شکر حل بشه و خامه کاملا با شیر ترکیب بشه. شیر نباید بجوشه.
بعد از رو گاز برمیداریم و بقیه مخلوط شیر و ژلاتین را بهش اضافه میکنیم و وانیل و پودر کاکائو و خوب هم میزنیم و تو قالب مورد نظرمون میریزیم و چند ساعت تو یخچال میمونه تا ببنده.
نوش جان
طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه
روش استفاده از پودر و ورق ژلاتین
نکاتی در مورد تهیه دسرها
جدا کردن دسرها از انواع قالب
منبع : sooran.com