دستور پخت کیک دو رنگ ( کیک زبرا )

طرز تهیه کیک دورنگ_کیک زبرا

امروز در پارسی دی همراه شما هستیم با آموزش کیک ساده اما متفاوت، به نام کیک دو رنگ یا همان کیک زبرا. کیک دو رنگ یک کیک اسفنجی ساده است که به ۲ قسمت تقسیم شده و یک قسمت رنگی شده و یک قسمت ساده است که ترکیب این دو در کنار هم می تواند به شما عزیزان یک کیک جدید بدهد. کیک دو رنگ را به این دلیل کیک زبرا می نامند که ظاهر راه راه و گوره خری ای دارد، این نام لاتین را بر خود گرفته است. زبرا به لاتین به معنی راه راه یا گوره خر است. در پارسی دی همراه ما باشید برای آموزش طرز تهیه کیک دو رنگ.

مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ یا کیک زبرا

  • آرد سفید ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آب ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • شکر ۱ لیوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک دو رنگ

مرحله اول: آماده سازی تخم مرغ

قبل از شروع به کار ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را زرده و سفیده از هم جدا کرده و در ظرف سفیده نصف شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و در یخچال قرار دهید. سپس زرده را به همراه شکر خوب مخلوط کرده تا کشدار شود.

مرحله دوم: روغن و آب

روغن و آب را یه ترکیب تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به مدت زمان ۲ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم: آرد

آرد و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید.

مرحله چهارم: سفیده

سفیده را از یخچال درآورده و به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم: پودر کاکائو

مایع کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و پودر کاکائو را به یکی از ظرف ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و هم بزنید.

مرحله ششم: آماده سازی قالب

قالب مورد نظر را انتخاب کرده و چرب کنید و سپس آرد پاشی نمائید و یا از کاغذ روغنی استفاده نمائید.

مرحله هفتم: راه راه شدن

مایع های کیک را برداشته و از مرکز یکی در میان بر روی هم بریزید تا مایع کیک ها تمام شود.

مرحله هشتم: طراحی

بعد از این که کیک راه راه و دو رنگ را کامل در ظرف ریختید، می توانید با کمک کارد آشپزخانه بر روی سطح کیک طرح بیندازید و یا به همان صورت برای پختن آماده کنید.

مرحله نهم: پخت کیک

قالب کیک دو رنگ یا کیک زبرا را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد. بعد از پخت کیک را از قالب جدا کرده و بر روی توری قرار دهید تا خنک شود. سپس به همراه نوشیدنی مورد نظر کیک دو رنگ و یا کیک زبرای آماده شده را نوش جان فرمائید.

نکته های مهم در تهیه کیک دو رنگ

  1. برای اطمینان از پخت بعد از گذشت ۳۰ دقیقه با کمک خلال دندان کیک را چک کنید.
  2. میتوانید به جای پودر کاکائو از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید.
  3. قبل از ۱۵ دقیقه درب فر را باز نکنید.
  4. می توانید از مغز گردو در کیک استفاده نمائید.

همچنین ببینید

 

 

طرز تهیه کیک دو رنگ (کیک زبرا) شکلاتی و ساده خوشمزه و مجلسی

2.8 (55%) 4 votes