بورفی شیرینی نارگیلی
توسط بانو فهیمه بخش زیتون سایت مابانو
بورفی (شیرینی قلقلی نارگیلی ) بسیار خوشمزه و راحت
شیر عسلی و با پودر نارگیل قاطی کردم در حدی که خمیری به دست بیاد که بشه گوله ش کرد،یه مقدار رو حرارت ملایم گذاشتم باید مراقب باشید پودر نارگیل نسوزد،بعد از اینکه سرد شد گوله کردم و داخلش و گردو زدم و تو یخچال یک شب موند بسیار عالی بود
پ.ن
این قلقلی ها خیلی مقوی هستن و خوشمزه هم بودن اما فقط کسانی امتحانش کنن که واقعا نارگیل دوست دارن چون پایه اصلی مزه اش هست و با یک گاز بو و عطر نارگیل تا گلبولهای خون رسوخ میکنه ، موقع گلوله کردن به دلیل نرم بودن مواد و چسبندگی شدید میخواستم خودم رو خفه کنم اما بالاخره انجام دادم