شکلات برالین مغز فلفل
توسط بانو مریم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو
شکلات تلخ ٣٠٠گرم
شیر ٨٠ گرم
شکلات تلخ ٢٠٠ گرم
فلفل قرمز ١ ق غ
٣٠٠ گرم شکلات را بن ماری کنید و داخل قالب شکلات بریزید و کامل بچرخونید تا تمام سطح و دیواره ها یک دست شکلاتی بشه (با فرچه یا حالت نیشگون گرفتن ) ٢٠ دقیقه داخل یخچال بزارین تا سفت شه
فلفل قرمز وشیر (میشه نصف شیر خامه ریخت) را با هم مخلوط کنید و صاف کنید
٢٠٠ گرم شکلات دوم را در شیر جوش بریزید به همراه فلفل و شیر روی شعله با حرارت کم بزارید تا حدی که شکلات حل شه (اصلا نباید بجوشه تند تند هم بزنید )
وقتی مواد یک دست شد از روی شعله بردارید و وقتی از حرارت افتاد روی اون لایه اول بریزید تا نیمه قالب را پرکنید (نیم ساعت مجددا داخل یخچال بزارین )
حالا مابقیه شکلات اول رو روی مواد بریزید و به مدت ٣ ساعت داخل یخچال بزارین
نوش جان