کباب یکی از خوراکی های لذیذ و معروف ایرانی است که تنوع زیادی هم دارد از کباب های کوبیده و برگ و چنچه گرفته تا کباب ترش، کباب دوش، دنده کباب، کباب شیشلیک، اوزون کباب، جوجه کباب را شامل می شود. انواع متفاوتی هم از رستوران های کبابی وجود دارد، از یک چلو کبابی گرانقیمت گرفته تا غذاخوری هایی جمع وجورتر که به نان داغ کباب داغ شناخته می شوند. حتی بسیاری از کباب هاو کبابی ها برای خودشان اسم ورسم و هویت مشخصی دارند. مثل کباب سلطانی، کباب بختیاری و کباب بناب یا دونر کباب. محبوبیت این خوراکی آنقدر هست که نه تنها در کشور ما بیش از پنج هزار واحد فعال دارد بلکه در دیگر نقاط جهان نیز رستوران های کبابی طرفدران خودشان را دارند و حتی لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان هم در شهر کلن یک کبابی راهاندازی نموده است. اما برای راه اندازی این مغازه شما نیاز به تجهیزات چلوکبابی و کبابی دارید که در ادامه با ان تجهیزات آشنا می شوید.
اگر میخواهید از طریق راه اندازی کبابی کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم آموزش کباب زنی و تخته کاری در تهران آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.
تیزر دوره کباب زنی و تخته کاری در مجموعه آریا تهران
شما میتوانید با مشاهده این تیزر از صفر تا صد دوره کباب زنی را مشاهده کنید.
تجهیزات راه اندازی کبابی و وسایل مغازه کبابی
علاوه بر نیروی کار شما باید به فکر تجهیزات و لوازم کبابی و میزوصندلی های رستوران و کباب سرای خود هم باشید. برای صرفه جویی در هزینه، می توانید تهیه مبلمان و لوازم دکوراسیون خود را از عمده فروشی ها خریداری کنید یا حتی سری به تبلیغات آنلاین بزنید تا مشاهده کنید آیا هیچ رستورانی به خاطر تغییر کاربری میزو صندلی ها یا وسایل آشپرخانه و سرو غذای خود را می فروشد؟ مرحله بعدی کار شما تهیه لوازم کبابی یا تجهیزات آماده سازی، پخت و نگهداری انواع کباب است.
کباب پز گازی
امروزه با توسعه و تولید دستگاه های جدید همراه با مزایای بیشتر اکثرا دستگاه های قدیمی کمتر به کار برده شده و جای خود را به دستگاه های جدید و به روز می دهند. اما همچنان افرادی هستند که دستگاه های قدیمی را با توجه به کیفیت خوب آنها و نیز مقدار نیازشان مورد استفاده قرار می دهند. اما در مغازه های کبابی و رستوران ها به خاطر درخواست زیاد مشتری وجود یک کباب پز گازی اهمیت بسیاری خواهد داشت. کباب پز گازی برای پخت انواع کباب، جوجه کباب و گوجه در رستوران ها، کترینگ ها و کبابی ها استفاده می شود.
چرخ گوشت صنعتی
چرخ گوشت صنعتی، یکی از اصلی ترین تجهیزات و لوازم کبابی ها و رستوران هاست که برای آماده سازی و چرخ کردن مقدار زیادی گوشت بسیار ضروری است. چرخ گوشت های صنعتی، سرعت کار سرآشپزها را بالا می برد.
دستگاه کباب زن رومیزی
دستگاه کباب زن رومیزی وسیله کوچک است اما مزایای زیادی دارد. سیخ کباب ها را در ابعاد و اندازه های یکدست و شکلی آماده کرده که قابل استفاده در رستوران ها، کبابی ها و نیز سفره خانه ها می باشد.
دستگاه خمیر گیر و میکسر
یکی دیگر از تجهیزات و لوازم کبابی ها که در رستوران ها، کبابی ها و همینطور فست فودها مصرف زیادی دارد دستگاه خمیرگیر و یا به اصطلاح خمیر زن یا میکسر می گویند می باشد. در فست فود ها برای آماده سازی خمیر پیتزا و در رستوران ها و کبابی ها برای تهیه و مخلوط کردن مایه و مواد کباب از این دستگاه استفاده زیادی می شود.
دستگاه سیخ شوی
تجهیزات و لوازم کبابی دیگر مانند دستگاه سیخ شوی با شیر تخلیه دستی علاوه بر بالا بردن سطح بهداشت، سرعت انجام کار را بالا برده و تاثیر زیادی در فروش بیشتر خواهد داشت.
مکان مناسب راه اندازی کبابی
اولین نکته ای که به منظور راه اندازی مغازه کبابی باید به آن توجه داشته باشید انتخاب مکانی مناسب برای این کار است. سعی کنید مکانی را انتخاب کنید که در محل های پر رفت و آمد و پر تردد باشد و به اصطلاح جلوی چشم قرار داشته باشد. مکان مناسب برای کبابی حداقل بایستی متراژی حدود ۲۵ متر داشته باشد و توجه به تمیزی و داشتن امکانات مورد نیاز مانند تهویه، گاز و راه آب مناسب از نکان مهم و قابل توجه در انتخاب مکان است.
مواد اولیه کبابی
برای داشتن یک کباب خوشمزه فقط باید از مواد اولیه مناسب و مرغوب استفاده نمایید. لذا برای اینکه کباب شما طعمی خوشمزه داشته باشد از گوشت های گرم و تازه استفاده کنید. سعی کنید گوشت مورد نیاز برای کار خود را از کشتارگاه ها تهیه کنید تا هم تازه باشد و نیز قیمت مناسب تری داشته باشد. تازگی و کیفیت را در انتخاب تمامی مواد اولیه کبابی در نظر بگیرید.
دکوراسیون مناسب و طراحی کبابی
یک مغازه کبابی علاوه بر تمیزی و نظافت بایستی دکوراسیون و طراحی زیبایی داشته باشد تا بتواند در نگاه اول مشتری را جذب کند. به منظور طراحی و دکوراسیون شما می توانید از طراحی مدرن و یا سنتی استفاده نمایید. سعی کنید فضای کبابی شما دنج باشد و مکانی که برای نشستن مشتری در نظر می گیرید از نورپردازی مناسبی برخوردار باشد. اگر از میز و صندلی و یا تخت برای نشستن استفاده می کنید به کیفیت و راحتی آنها توجه داشته باشید.
نکته برای راه اندازی کبابی و کبابسرا
نکته اول این است که برای کاهش هزینه راه اندازی کبابی خود هیچگاه ارزانترین تجهیزات راه اندازی کبابی موجود در بازار را خریداری نکنید. تجربه ثابت کرده که واقعا هیچ گرانی بی علت و هیچ ارزانی هم بی حکمت نیست و معمولا دلیل ارزانی آن است که این تجهیزات براحتی خراب می شوند و شما احتمالا بعدتر هزینه های جانبی بیشتری را باید برای تعمیر آن ها بپردازید و مدام با توقف در کار و کاهش بهره وری و سودآوری مواجه می شوید.
استعلام قیمت تجهیزات کبابی اصلا کار سختی نیست و با یک جست وجوی ساده در اینترنت میتوانید، از بهروزترین قیمت این تجهیزات مطلع شوید و برای خرید تصمیم گیری کنید.
اگر به این مقاله علاقه داشتید پیشنهاد می کنیم مقاله های راه اندازی قصابی مدرن و راه اندازی فست فود را نیز مطالعه کنید.
سرمایه اولیه راه اندازی کبابی چقدر است؟
این هزینه با توجه به مکان مغازه و اجاره منطقه، کیفیت ملزوماتی که خریداری می کنید و وسعت مغازه متفاوت است. برای تخمین دقیق هزینه ها، با اموزشگاه آریا تهران تماس بگیرید.
مزایای شغل کبابی و جگرکی چیست؟
بازار بسیار مناسب و سود دهی بالا
میزان درامد ماهیان مغازه کبابی چقدر است؟
به طور متوسط روی هر سیخ کباب ۵ هزار تومان سود هست و در هر وز نیز ۲۰۰ سیخ فروخته می شود.
جمع بندی:
نکته پایانی هم این است که برای کبابی و کباب سرای خود برند سازی کنید. به طور مثال یک اسم خاص و یونیک برای مغازه خود بگذارید و با یک دکوراسیون و دیزان منحصربه فرد خودتان را از صف بقیه رقبا جدا کنید. حتما به روزی که در تقویم بین المللی به نام روز جهانی کباب نام گذاری شده است، توجه کنید و برای آن روز منو و کباب های ویژه ای برای مشتری ها آماده نمایید.