کیک پرتغالی با سس پرتغالی
توسط بانو نسترن در بخش زیتون در سایت مابانو
آرد دو پیمانه و ۱/۴پیمانه
روغن مایع۳/۴لیوان
شکریک پیمانه و ۱/۴پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
آب پرتقال تازه۳/۴لیوان
بیکینگ پودر نصف ق.غ
وانیل ۱/۴ق.غ
رنده پوست پرتقال۱/۴ق.چ
تخم مرغ شکر و وانیل و پنج دقیقه با همزن میزنین تا سفیدو کشدار شود روغن و آب پرتقال ورنده پوست پرتقال را به نوبت اضافه کرده و میزنیم بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده وبا دور کند همزن در حد مخلوط شدن خیلی کم میزنیم و در قالب چرب شده بیست سانتی ریخته ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه چهل دقیقه تا یکساعت میگذاریم تا آماده شود
سس پرتقالی
ژله پرتقال
آب جوش نصف لیوان
پودر کاسترد دوقاشق .غ
آب پرتقال یک لیوان
ژله رو با نصف لیوان آبجوش حل کرده و پودر کاسترد را توی یک لیوان آب پرتقال حل کرده و کل مواد را روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا غلیظ شود و وقتی کمی سرد شد روی کیک میریزیم نوش جان