مسقطی گلاب و لیمو ارسال از بانو زی زی در سایت مابانو
خلال بادام ۱۰۰ گرم و خلال پسته
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۶ تا ۷ پیمانه یا یک و نیم لیتر
گلاب نصف پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی به میزان لازم قرمز
طرز تهیه : مسقطی گلاب و لیمو
نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم، سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط میکنیم. کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ صورتی خوراکی اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم.
نوووش جان