شیرینی مربایی
توسط بانو ندا بخش لذت اشپزی در سایت مابانو
موادلازم:
آرد۲،۵لیوان
شکر۱لیوان
تخم مرغ۲عدد
کره۱۲۰گرم
بگینک پودر۱قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق مرباخوری
نمک ۱/۸قاشق مرباخوری
مارمالاد بمقدارلازم
پودر نارگیل ترافل کنجد عسل برای تزیین
طرزتهیه:
ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده کمی نرم شده را با شکر ۳دقیقه باهمزن همزده بعد تخم مرغ ها وانیل را اضافه وبا همزن دور تند خوب همزده ودر آخر ارد بگینک پودر نمک را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده وبا قاشق آرام ارام قاطی کرده
خمیر احتیاج به ورز دادن نداره و البته کمی هم چسبندگی داره که عیبی نداره چون با استراحت دادن خمیر درست میشه بعد
خمیر را ۲ساعت در یخچال قرار داده بعد آن خمیر را به اندازه ۱،۵_۲سانتیمتر باز کرده وبا قالبهای مختلف قالب زده
البته سعی کنید شکلها زوج باشند تا موقع مالیدن مارمالاد تعداد برابر بشود در سینی فر چیده در دمای ۱۵۰درجه بمدت۱۰_۱۵دقیقه در فر قرار داده تا شیرینیها طلایی بشوند بعد میگذاریم سرد بشوند
روی شیرینیها مارمالاد مالیده و دو به دو بهم چسبانیده ودر آخر با برس روی شیرینیها عسل داغ زده و روش پودر نارگیل کنجد ترافل ریخته
نوش جان