بیسکویت کره بادام زمینی و شکلات ارسال از بانو نسرین دوست هنرمندم از بخش زیتون سایت مابانو
کره ۱۱۳ گرم
کره بادام زمینی نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شیر۲ قغ
وانیل ۱ ق چ
آرد یک و سه چهارم لیوان
جوش شیرین ۱ ق چ
شکلات ۱۶۰ گرم
برای اینکه به بیسکویتهایی عین بیسکویت های من برسید باید شکلات رو درشت خورد کنید. یعنی تیکه های بزرگ شکلات در بین خورده شکلاتها دیده بشه.
اینکه شکلات چقدر تلخ باشه دیگه دست خودتونه. اگر زیاد از شیرینی خوشتون نمیاد؛ چون شما مجاز نیستید شکر بیسکویت رو کم کنید توصیه میکنم از شکلات تلخ تری استفاده کنید
فر رو روی درجه ۱۹۰ سانتیگراد ۳۷۵ فارنهایت قرار میدیم.
کره و کره بادام زمینی و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم . میبینید که کره من سرده ولی نرمه.
تا یه کرم یکنواخت بدست بیاد. بعد تخم مرغ و شیر رو اضافه کرده و باز هم میزنیم.
تا اینجای کار رو حتما با همزن باید بزنیم
حالا آرد وجوش شیرین رو مخلوط کرده و بهش اضافه میکنیم.
با قاشق همش میزنیم تا خمیری شه. خمیرش سفت نیست و یه کمی (فقط یه کمی) به دست میچسبه .
حالا همه شکلات هایی که خورد کردیم رو توش میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم.
با این میزان شما حدود ۳۰ عدد توپ تقریبا هم سایز گردو میتونید درست کنید.
بیسکویتها رو با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدیم. نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
من تمام شکلاتهایی که از توپ ها بیرون زنده بودند رو با فشار انگشتان توی توپها فرو بردم. به این ترتیب در زمان پخت شکلاتها روی کاغذ روغنی نخواهند ریخت.
مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه هستش که خب بسته به حرارت فر شما و جنس سینی شما و سایز بیسکویتهای شما متغیر خواهد بود.
بیسکویتها کاوری ترد و مغزی نرم دارند.
هر چی بیسکویتها بیشتر توی فر بمونند ترد تر خواهند شد و شکلات بیشتر خواهد پخت که توصیه نمیشه.
اگر مایلید بیسکویتها کاملا ترد باشند سایزشون رو کوچکتر بگیرید و قبل از اینکه توی فر قرار بدید اندکی با کف دست پهنشون کنید. اینطوری سریعتر ترد میشن بدون اینکه شکلات بیش از حد بپزه.
واااای این بیسکوییت عالیه ،حرف نداره
خیلی راحت در کوتاهترین زمان ممکن میشه یه عالمه شیرینیه خوشمزه درست کرد
یه نکته داره و اون زمان پخت بیسکوییته.دقیقا همون ۱۲_۱۴ دقیقه بذارید تو فر یعنی اونموقع که در میارید از فر فکر میکنید نپخته اما کمی که خنک بشه لایه روش ترد میشه
با نصف مواد ۲۰ تا بیسکوییت برای من شد و باید بگم گرمش واقعا عاااالیه اون شکلاتهای آب شده اووووممممم عالین حتما امتحان
کنید به این وسیله تونستم از کره بادوم زمینیم که مدتها تو کابینت بود یه استفاده دلپذیر کنم