پیروک زردالو ارسال از بانو نسرین دوست هنرمند م بخش زیتون سایت مابانو
مواد لازم:
کره ١۵٠گرم-
شکر ٩٠گرم
-تخم مرغ ٢عدد-
پوست پرتقال رنده یک ق چ-
آرد ٢۵٠گرم-
بکینگ پودر یک ق چ-مارمالاد زردالویک پیمانه-یک عددزرده تخم مرغ و کمی زعفران.
.
قالب ٢٣سانتی را چرب کرده،کره نرم شده و شکر را با همزن زده،سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده،پوست پرتقال و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده،تا خمیر بدست آید.
حالا بیشتر خمیر را در قالب پهن کرده،برای ٣٠دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠درجه گذاشته،سپس بیرون اورده،بعد از کمی خنک شدن،مارمالاد را روی ان ریخته، به باقی مانده خمیر کمی آرد اضافه کرده ، روی سطح آرد پاشی شده خمیر را باز کرده،نوارهای باریک به عرض یک سانتیمتر در اورده،
و روی مارمالاد ها قرار داده،با زرده رومال کرده،به مدت ده دقیقه تا زمانی که روی پیروک طلایی شود داخل فر قرار دهید.
من تارتو درست کردم
خمیر اینو توصیه میکنم
خیلی خوب بود
خمیر تارت
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
خاکه قند ۱ قاشق غذاخوری
آب یا شیر ۱/۲ پیمانه
نمک کم
آرد را در ظرف گودی میریزیم نمک پودر قند وشیر ر اوسط آرد ریخته وهم میزنیم بعد کره راقطعه قطعه کرده وبا انگشت خمیر را با کره مخلوط میکنیم بطوری که مرطوب شده وچسبندگی پیدا کند ولی کش نیاید
نکته حساس این خمیر نباید ورز داده شود وافی است چسبندگی پیدا کرده قابل باز کردن شود
در کیسه نایلون گذاشته۲الی ۳ ساعت بماند وبعد به هر طریق خواستید استفاده کنید
حتما درست کنین عالی میشه منتظر عکسای خوشگلتون هستم
فکر میکتم مارمالاد توت فرنگی وآلبالو هم جواب بده به شرطی که غلظتش زیاد باشه