طرز تهیه شیرینی نارنجک
ارسال از بانو فهیمه دلیری در بخش لذت آشپزی سایت مابانو
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ میلی لیتر
شکر ۱/۲ ق مربا خوری
وانیل ۱/۲ ق مرباخوری
بکینگ پودر مقداری
آب , کره , شکر بگذارید روی گاز تا کره آب شود و شروع به جوشیدن های ریز بکند
در این مرحله سریع آرد را اضافه کنید
تند تند هم بزنید تا آرد مانند حلوا جمع بشود یک طرف ظرف
خمیر را از روی شعله بردارید و داخل ظرف دیگر بگذارید و بازش کنید تا کاملا خنک شود
داخل یک ظرف تخم مرغها را بشکنید
باهم زن دستی بزنید تا از حالت لختی در بیاید
خمیر را نیز با همزن برقی بزنید تا به این شکل در بیاید
کمی تخم مرغ اضافه کنید و بازهم با همزن برقی بزنید
درچهار مرحله تخم مرغها را اضافه کنید ودر هر مرحله خمیر را مرتب بزنید که تخم مرغها جذب خمیر بشوند
حالا وانیل و بکینگ پودر را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید
خمیر را داخل قیف بریزید و با ماسوره شکوفه روی سینی فر بریزید
داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید
داخل فر داغ
سینی را با درجه ۲۰۰ حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید
مواد باید حجمشان سه برابر شود
خامه قنادی را اجازه دهید تا کمی نرم شود
و بعد به مدت ۲۰ دقیقه خوب بزنید تا حالت پفکی و سفت شود و فرم بگیرد
حتما ۲۰ دقیقه بزنید حتی اگر در ۵ دقیقه اول سفت شد اینطوری خامتون خوب فرم میگره و آب نمیشه
خامه را داخل قیف بریزید
نان ها را از فر خارج کنید
نان های خنک شده را در انتهایشان سوراخ کنید
با ماسوره خمیر را داخل نان تزریق کنید