آموزش بیسکویت رولی
توسط بانو مریم بریمانی بخش زیتون سایت مابانو
به قابلمه روی اجاق دولیوان شیر و با یه استکان شکر بهم میزنیم
به همین صورت ٢قاشق کره و یک قاشق غذاپودر کاکائو و یک قاشق مربا وانیل و یا پوست پرتقال و لیمو ترش هم میشه رنده میکنیم
وانیل رو هم اضافه میکنیم و حتی بجای وانیل یا پوست پرتقال و یا لیموترش اضافه کنین
وزیر اجاق رو خاموش میکنیم
بیسکوییت هارو به این شکل میکسر میکنیم و زیر اجاق رو خاموش میکنیم تا در بیرون پودر بیسکوییت ها رو اضافه و خمیری بیسکوییتی رو درست کنیم
بصورت خمیر میکنیم بعد مواد رو میریزیم بصورت گلوله داخل کاغذ روغنی و…
به این شکل با وردنه پهن میکنیم البته کاغذ روغنی رو هم طبق تصویر روی خمیر انداخته بعد با وردنه بازش میکنیم
برای کرما داریم یه بسته خامه صبحانه رو با دوقاشق شکر ویک قاشق غذا پودر نارگیل میکسر میکنیم و بجای این کار کرم شانتی و یا خامه فرم گرفته هم میتونین
روی خمیر باز شده کرما رو مالیده و دونه های شکلاتی رو میریزیم
و به کمک کاغذ روغنی رولت میکنیم خمیربیسکوییتی رو
باکاغذ روغنی پوشانده چن ساعت یخچال استراحت بعد با خامه و آلبالو یا توت فرنگی سرو میکنیم امیدوارم از این آموزش لذت بارلینی ببرین
همه مراحل از روی این بود منتها من بازم ابتکار در کردم و
قسمت اخر بعد از اینکه بیسکوییت رو هم زدم خامه رو ریختم داخل ظرف و یه قاشق بهش پودر ژلاتین زدم
طعمشو خیلی دوس دارم
جاتون خالی