کرم کارامل و کرم کاسترد دو دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند. دسر کارامل و کاسترد ، ترکیب این دو دسر خوش طعم و مناسب مهمانی های خانوادگی و رسمی است.
دسر کارامل و کاسترد
مواد لازم
کرم کارامل دو بسته
کاسترد 4 قاشق غذاخوری
شیر (برای کاسترد ) دو لیوان
شیر (برای کرم کارامل ) 4 لیوان
شکر برای کاسترد 6 قاشق غذاخوری پر
پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
کرم کارامل را با دو لیوان شیر مخلوط کرده و یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین داخلش بریزید.
به مدت پنج دقیقه روی حرارت بجوشانید تا یکدست و عالی شود.
بعد داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و داخل یخچال بگذارید تا نیم بنده شود. (دقت کنید کامل بسته نشود.)
سپس کاسترد را در شیر سرد حل کنید.
شکر و دو قاشق چایخوری پودر ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید.
روی گاز قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام بگیرد. سپس روی کارامل نیم بند شده بریزید.
حالا بسته دیگر کارامل را طبق دستور بالا درست کنید و روی کاسترد بریزد.
قالب را به مدت دو یا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.
سپس دسر کارامل و کاستردد را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان