شغل مرغ فروشی از جمله مشاغلی است که افراد زیادی در آن مشغول به کار هستند و روزانه افراد زیادی متقاضی راه اندازی شغل مرغ فروشی هستند. شاید استدلالشان این باشد که مرغ یک محصول مصرفی است و تقاضای زیادی را می توانند جذب کنند اما تمام ماجرا از این قرار نیست. در ادامه با ما همراه باشید تا با مراحل راه اندازی مغازه مرغ فروشی بیشتر آشنا شوید و همه چیز را در مورد آن بدانید.
پیشنهاد ویژه: اگر به این حرفه علاقمند هستید حتما دوره جامع آموزش قصابی را در مجتمع فنی آریا تهران تجربه کنید.
مشاوره راه اندازی مرغ فروشی
راه اندازی شغلی مانند مرغ فروشی از صفر تا صد با پستی و بلندی های بسیاری همراه است. با این که مرغ فروشی دارای امنیت شغلی مناسبی است اما شاید در شروع کار، چندان پر درآمد و پر سود به نظر نیاید که شما بایستی قبل از شروع کار برای این مسئله آماده باشید. برای یادگیری این حرفه، مقاله آموزش بی خس کاری مرغ را مطالعه کنید.
راه اندازی مرغ فروشی به سبب این که به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است دارای حساسیت هایی است و اولین کاری که برای راه اندازی مرغ فروشی لازم است انجام دهید این است که جواز و پروانه کسب مربوطه را داشته باشید که بدون آن ممکن است برای همیشه ممنوع الکار شوید.
هزینه راه اندازی مرغ فروشی
اولین هزینه ای که وقتی به راه اندازی مرغ فروشی فکر می کنیم به ذهن هر صاحب کسب و کاری می رسد مکان مرغ فروشی است. ممکن است شما مکانی را برای این کار در اختیار داشته باشید و یا ممکن است قصد خرید یا رهن و اجاره یک واحد صنفی را داشته باشید. لذا شما احتیاج به یک مکان مناسب دارید که باید توسط سازمان های مربوطه بازدید شود تا پروانه کسب شما را صادر کنند. مکان مورد نظر، بایستی دارای ویژگی هایی باشد که توسط سازمان تایید گردد و در غیر این صورت جواز کسب شما صادر نخواهد شد.
مشاورین ما قادرند در فراهم کردن این شرایط مانند داشتن آب و گاز مناسب و تهویه مطبوع به شما کمک نمایند.
بعضی شرایط دریافت پروانه کسب مرغ فروشی در ادامه آمده است:
واحد صنفی باید حداقل ۱۲ متر مربع مساحت داشته باشد.
واحد صنفی بایستی سردخانه و یا یک یخچال فریزر مخصوص نگهداری مرغ داشته باشد.
همه نکات بهداشتی در حین فروش مرغ باید در واحد صنفی رعایت شود و در غیر این صورت به فرد جواز کسب داده نخواهد شد که بعضی از این موارد بهداشتی عبارتند از:
- لباس کار برای تمامی متصدیان در مرغ فروشی
- کف کاشی یا سیمان با شیب به سمت راه آب
- دیوار ها کاشی
- سطل درب دار
- کمد لباس برای کارکنان
- هواکش
- رعایت بهداشت و تمیز نگه داشتن ویترین و مغازه
- واحد صنفی باید حتما دارای ترازو باشد.
- متصدی مرغ فروشی بایستی از نظر جسمانی آمادگی کامل برای انجام کار را داشته باشد.
چگونی راه اندازی مغازه مرغ فروشی
به منظور دریافت جواز کسب واحد صنفی ذکر شده فرد متقاضی باید مراحل زیر را به خوبی طی کند:
بعد از بررسی های اولیه از طرف ارگان مربوطه در مرحله اولیه درخواست مورد بررسی قرار میگیرد. حدودا ۱۰ روز طول می کشد.
در صورت پذیرش اولیه امکان ارسال مدارک به وجود دارد.
بعد از ارسال مدارک و پذیرش اسناد، امکان پرداخت وجوه الزامیه اتحادیه از طریق سامانه ایرانیان اصناف باز میشود (حق عضویت سالانه ۲۶۰هزار تومان و ورودیه سال اول ۸۰۰ هزار تومان)
سپس به واحد مذکور از طرف بهداشت و اماکن جهت بازرسی مراجعه می گردد.
در صورت تایید این دو واحد، اتحادیه جهت صدور پروانه اقدام خواهد نمود.
پیشنهاد ویژه: اگر به حرفه قصابی علاقمند هستید حتما دوره جامع آموزش تخته کاری در آشپزی را در مجتمع فنی آریا تهران تجربه کنید.
وسایل مورد نیاز برای راه اندازی مرغ فروشی
پس از انتخاب فضای مناسب از لحاظ متراژ و موقعیت قرارگیری در محل های شناخته شده و شلوغ شهر، آنچه که برای راه اندازی فروشگاه مرغ و ماهی مورد توجه قرار میگیرد؛ تهیه وسایل مورد نیاز برای این کار است. نکته حائز اهمیت در این صنف کاری، تهیه مرغ و ماهی بهداشتی، سالم و تازه از کشتارگاه ها و مغازه های معتبر است. همچنین تهیه لوازم دیگری همچون یخچال صنعتی، میز کار برای قطعه بندی مرغ و ماهی به تعداد لازم و فریزر از ملزومات راه اندازی فروشگاه مرغ و ماهی است. برای راه اندازی فروشگاه مرغ و ماهی مدرن، باید از تجهیزات مناسب و به روز استفاده کرد. تجهیزات هوشمند از طرفی دیگر، آسودگی لازم را به مشتری خواهد داد. در این شغل هم باید از تجهیزات هوشمندی مانند: نرم افزارهای حسابداری، ترازوی دیجیتال، اسکنرهای بارکد خوان، دستگاه های ضد سرقت، دوربین های مدار بسته فروشگاهی، دستگاه های خودپرداز برای پرداخت های غیر نقدی و نیز میز صندوق های پیشرفته به منظور راه اندازی یک فروشگاه مرغ و ماهی مدرن استفاده کرد.
سوالات متداول
چه عواملی بر موفقیت و فروش بیش تر در راه اندازی فروشگاه مرغ و ماهی تاثیر دارند؟
نحوه چیدمان وسایل و مرغ و ماهی و همین طور طراحی دکوراسیون برای راه اندازی فروشگاه مرغ و ماهی نقشی تاثیرگذار در تبلیغات موفق و بازاریابی داشته و مشتری می تواند با خیالی راحت از آن جا خرید کند.
وسایل مورد نیاز برای راه اندازی مغازه مرغ فروشی چیست؟
پس از انتخاب فضای مناسب از لحاظ متراژ و موقعیت، برای راه اندازی مرغ فروشی، باید به تهیه وسایل توجه کنید. مواد اولیه و خود مرغ نیز باید سالم و تازه از کشتارگاه ها خریداری شود. یخچال صنعتی، میز کار و ملزومات دیگر نیز لازم هستند.
درامد مرغ فروشی چقدر است؟
درامد مرغ فروشی می تواند با توجه به مسائل مختلف بین ۷ تا ۱۵ میلیون تومان ماهانه باشد.
جمع بندی:
با توجه به همه جهاتی که در معرفی شغل مرغ فروشی مورد بررسی قرار گرفت، در صورتیکه در انتخاب مکان و موقعیت مغازه پروتئینی خود خوب عمل کنید و آن را از حالت تک محصولی بودن خارج کنید و خدماتی نظیر پاک کردن و قطعه قطعه کردن مرغ گرم در کنار فروش مواد آمده کباب ارئه کنید، می توانید یک شغل سود اور برای خود از این حرفه دست و پا نموده و به درآمد ماهیانه خوبی برسید.