کیک یک تخم مرغی
توسط بانو MZA بخش زیتون سایت مابانو
وقتی هوس کیک میکنی و فقط دوتاتخم مرغ داری
کیک یک تخم مرغی معروف
ک البته من دو تخم مرغ زدم و ب نظرم خوب شده طعم کیک خای قدیمی رو میداد خیلی خوب بود و واقعا بافت کیک ها بسیار با هم متفاوته این یک بافت نرم داشت ولی اصلا خمیر یا،خیس نبود برای عصرونه همراه با چای یا شیر عالی ه و خیلی هم بی دردسر بود و خوب پف کرد و در کل راضی بودم
مواد لازم :
۱-تخم مرغ ۱عدد
۲-آرد سفید ۲ پیمانه (۲۵۰گرم )
۳-شیر ۱ شیشه کوچک (۵/۱پیمانه)
۴-بکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
۵-شکر ۱پیمانه (۲۰۰ گرم )
۶-روغن آب کرده ۲/۱ پیمانه ( ۱۰۰گرم )
طرز تهیه:
قالب گردی را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد چرب می کنیم و ته قالب را کمی آرد می پاشیم تخم مرغ و شکر و وانیل و بکینگ پادر و روغن را مخلوط کرده خوب می زنیم تا شکر حل شود و بعد شیر را به مایه اضافه می نمائیم و بهم می زنیم و آرد را میریزیم و بهم می زنیم تاتمام مواد کاملاً مخلوط شوند بعد مایه را در قالب می ریزیم و بحدیکه سر قالب ۲ تا۳ سانتیمتر خالی بماند فر را با را حرارت ۴۰۰ درجه گرم می نمائیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین می گذاریم و حرارت فر را به ۳۵۰ درجه می رسانیم و یک ساعت تا یک ساعت و ربع کیک در فر باید بماند . کیک باید کاملاً بالا آید و طلائی شود بعد کیک را از فر بیرون می آوریم و میگذاریم کاملاً سرد شود بعد در ظرف بر می گردانیم و روی کیک را کمی خاک قند می پاشیم .