کیک لیمو با کرم لیمو
دستور از پیچ خانم بهاره سلیمانی توسط بانو نسرین بخش زیتون سایت مابانو
کرم لیمو
مواد لازم
شکر:۲ و ۱/۴ پیمانه
نشاسته: ۵ قاشق غذا خوری
پوست لیمو ترش:۲ قاشق چای خوری پر و ریز رنده شده
اب لیمو ترش: ۳/۴ پیمانه
اب سرد:۱ پیمانه
تخم مرغ :۳ عدد
کره: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
شکر و نشاسته و پوست لیمو ترش رو خوب مخلوط کنید.
بعد اب سرد رو اضافه کنید و هم بزنید بعد اب لیمو ترش رو بریزید.
بزارید روی حرارت متوسط تا وقتی که مایع غلیظ بشه هم بزنید.
بعد از روی حرارت بردارید بزارید کنار.
۳ تا تخم مرغ رو خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشن.
حین همزدن تخم مرغها یک چهارم مواد رو داغ داغ به تخم مرغها اضافه کنید و سریع به هم زدنتون ادامه بدید تا تخم مرغها نپزن
بعد همه مواد رو برگردونید داخل قابلمه و به سرعت هم بزنید بزارید روی حرارت متوسط تا وقتی که مواد شفاف و صاف و براق بشه مدام هم بزنید و بپزید .
از روی حرارت بردارید کره رو اضافه کنید هم بزنید تا کره خوب مخلوط مواد بشه.
بعد بزارید سرد بشه و بعد داخل شیشه در بسته بریزید .
این کرم توی تارتها – لای کیکها – برای صبحانه با نان – برای کاپ کیکها – داخل نانهای شیرینی دانمارکی و حتی لای شیرینی رولت و … استفاده میشه
* از این مقدار مواد یک شیشه بزرگ یا ۲ تا شیشه کوچیک کرم لیمو بدست میاد .
پ.ن
این کیک عااالیه،عطر لیمو غوغا میکنه و ترشی لیمو برای ترش پسندا خیلی دلپذیره،کیک پف خوبی داره به شرطی که در قالب مناسب پحته بشه،بافت نرم و ابری داره البته اشکالی که به نظر من داره اینه که کمی گلوگیره و حتما باید با نوشیدنی سرو بشه
من زعفران نریختم نخواستم عطر لیمو ناخالصی پیدا کنه در عوض چند قطره اسانس لیمو هم اضافه کردم تا حسابی لیمویی بشه
کرم لیمو طعمش بینظییره اما بسیااار ترشه من یک لایه روی کیک از کرم مالیدم و کمی از اونو با خامه قنادی مخلوط کردم و با قیف روی کیک شکل دادم،طعم کرم خامه ای خیلی عالی شد و اگه خیلی ترشی دوست ندارید با خامه توصیه ش میکنم
در کل کیک عالی و خاصیه