کیک شاتوت بهارسا
کره ی نرم شده ١٧٠ گرم
شکر ١٧٠ گرم(یک پیمانه سر خالى)
تخم مرغ ٣عدد
آرد ٢٢۵ گرم(٢ پیمانه سر پر)
بیکینگ پودر ١ قاشق چای خوری
وانیل ١/۴ ق چ
شیر ١/۴ پیمانه
شاتوت ١ پیمانه
کمی آرد برای شاتوت ها
طرز تهیه:
فر رو روی ١٨٠ درجه روشن کنید
کره و شکر رو خوب بزنید تا کرم و یکدست بشه،
بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدوم رو ٢ دقیقه خوب بزنید،وانیل رو هم اضافه کنید،
حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردید رو همراه با شیر در سه مرحله به مواد اضافه کنید(اضافه کردن رو با آرد شروع و با آرد ب پیان برسونید)و با لیسک مخلوط کنید.
شاتوت ها رو به آرد آغشته کنید،
سپس کمی از مواد رو کف قالب که چرب و ارد پاشی کردید یا کاغذ روغنی انداختید بریزید
و شاه توت ها رو به آرد آغشته کرده و بطور منظم روی مایه کیک بچینید دقت کنید که شاتوت ها ب دیواره قالب نچسبه و بقیه مایه ی کیک رو روی شاه توت ها بریزید .
کیک رو در حرارت ١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ۴٠ تا ۵٠ دقیقه بپزید کیک رو بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و با پودر قند یا هرچی دوست دارید تزیین کنید.
براى سس روى کیک یک لیوان آب شاتوتو با کمى شکر و دو قاشق نشاسته درت مخلوط میکنیم و میزاریم رو شعله تا یکم غلیظ بشه بعد از رو حرارت برمیداریم وقتى ک سرد شد میریزیم روى کیک.