کیک دارچینی خوشمزه
یک کیک راحت و خوشمزه که مورد توجه همه قرار خواهد گرفت
بهترین کیک دنیا
M..Z A:بخش زیتون در سایت مابانو
کیک دارچینی من ک خیلی عالی شد و پف کرد در ظرف پیرکس مستطیلی مرغ خوری کاغذ انداختم و درست کردم خیلی اندازه ش برای مایع کیک خوب بود و قطر کیک خیلی زیاد و خوب شد
مواد لازم برای۹ نفر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱٫۵ پیمانه
چای (دم کرده و سرد شده) ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۲٫۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- تخممرغها را با همزن برقی خوب میزنیم و شکر را کم کم در حین هم زدن اضافه میکنیم تا حجیم و سبک شوند، سپس وانیل را نیز کم کم ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم.
۲- چای، شیر و روغن را نیز اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط میکنیم. آرد را همراه با دارچین و بیکینگپودر الک کرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یک دست و بدون گلوله آرد به دست آید.
۳- مواد را در قالبی که چرب کرده و کمی آردپاشی کردهایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شکر و دارچین مخلوط شده تزیین میکنیم.
سایر نکات
۱)اگر از قالب سیلیکونی استفاده مینمایید آن را چرب نکنید، چون بعد از این که کیک پخت، به راحتی از آن جدا میشود.
۲)اگر هم زن برقی ندارید مواد را داخل مخلوط کن بریزید و در آن مواد کیک را آماده کنید.
۳)بهترین ماده برای سرو به همراه این کیک چای دارچینی است.
۴)بهتر است بعد از مخلوط کردن مواد آنها را با لیسک کمی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شودند.
۵)اگر دوست دارید این کیک را روی گاز طبخ کنید ولی حتما روی آن دمکنی بگذارید و شعله را بسیار ملایم کنید و پس از طبخ یک طرف آن را برگردانید.