طرز تهیه کیک یزدی (آموزش تصویری مرحله به مرحله )
کیک یزدی کیکی بسیار خوش عطر و طعمه که طرفدارای زیادی داره. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد هست که در اونجا بیشتر برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی استفاده می کنن. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنین با ما همراه باشین.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
آرد سفید 1 و نیم لیوان
شکر 2/3 لیوان
ماست معمولی 1/2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
پودر هل 1/2 ا/3 قاشق مربا خوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با هم زن میزنیم تا خوب پفی بشه
سپس شکر را اضافه می کنیم و 3 تا 4 دقیقه خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه
روغن مایع را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
حالا ماست رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم
هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگه با هم زن میزنیم
آرد و بکینگ پودر رو که قبلا دو بار الک کردیم در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم
و آرام با لیسک هم میزنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه
داخل قالب های کیک یزدی کپسول روغنی میذاریم
و از مواد داخل هر قالب دو اسکوپ میریزیم
روی هر کدام هم مقداری کنجد می پاشیم
و در فری که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار میدیم تا بپزد.
کیک های خوش عطر و طعم ما آماده ست.
نوش جان
نکته :
-اگه میخواید روی کیک یزدی ها گنبدی بشه قبل از ریختن کنجد وسط هر کدام از کیکها با یک کاردی که داخل روغن مایع زدید یک ضربدر بزنید.
– دمای فرها با هم متفاوته پس امکان داره کیکهاتون زدوتر یا دیرتر از این زمان گفته شده آماده بشه.
-اگه دید کیکهاتون پخته ولی روشون برشته نشده فر را خاموش کنید و بزارید 5 تا 10 دقیقه تو فر خاموش بمونه تا با گرمای فر روشون برشته بشه.
_با این مقدار مواد گفته شده 13 عدد کیک یزدی خواهد داشت.
منبع : سوران – یلدا ماهی