طرز تهیه کتلت آلمانی

کتلت آلمانی یکی از غذاهای محبوب این کشور می باشد که هر جهانگردی که به این کشور سفر کرده باشد حتما یکبار طعم این غذا را چشیده است. اما تاریخچه این غذا حدود ۱ سال قبل از میلاد به رومیان نسبت داده شده است. کتلت آلمانی از گوشت گوساله تهیه می شود که بعضی ها ترجیح می دهند از گوشت خوک استفاده کنند ولی ما به دلیل فرهنگ ایرانی و دین اسلام از گوشت چرخ کرده برای تهیه این کتلت استفاده می کنیم. کتلت آلمانی با سیب زمینی مخصوص خود در کنار سالاد سرو می شود. ما امروز به شما کتلت آلمانی بسیار خوشمزه را یاد خواهیم داد و تمام نکات آن را برای اینکه به نتیجه برسید را آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کتلت آلمانی

  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نان باگت بیات شده ۱ عدد متوسط
  • پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  • سیر خرد شده ۲حبه
  • نمک و فلفل و آویشن
  • پودر پنیر پارمزان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری (در صورت دلخواه)

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی مخصوص کتلت آلمانی

  • سیب زمینی ۳ عدد
  • روغن ۴ ق غ
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • جعفری خردشده ۲ ق غ درصورت تمایل
  • فلفل سیاه، زیره، جوزهندی، پودرسیر به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت آلمانی

مرحله اول : خیس کردن نان باگت

ابتدا نان باگت را داخل شیر خیس می کنیم در حدی که نان حالت خمیری بگیرد کافی می باشد. ۱ عددپیاز گفته شده در دستور را شسته و رنده ریز کنید و آبش را بگیرد.

مرحله دوم : تهیه مایه کتلت

پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده و نان باگت خیس خورده با همراه تخم مرغ و پنیر پارمزان و فلفل سیاه و نمک و آویشن خوب مخلوط می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس پیاز دیگر را نگینی ریز خرد کنید و با همراه سیر رنده شده داخل تابه با کمی روغن تفت دهید سپس به مایه کتلت آلمانی اضافه کنید  و جعفریو زیره و پودر سیر و مقداری کمی جوز هندی را افزوده سپس ورز می دهیم تا مایه کتلت کاملا منسجم شود و برای ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.

مرحله سوم : سرخ کردن کتلت آلمانی

داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس از کف دست خود را کمی خیس کنید و به اندازه دلخواه مایه کتلت برداشته و فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

مرحله چهارم : تهیه سیب زمینی مخصوص آلمانی

سیب زمینی را با پوست داخل آب در حال جوش بریزید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان دهید نباید سیب زمینی له شود پس حتما با چاقو امتحان کنید سپس از آب خارج کنید و پوستش را گرفته و حلقه حلقه کنید بگذارید تا سرد شود. پیاز را خلالی خرد کنید و داخل تابه تفت دهید نیاز به سرخ شدن نیست سپس سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید تا سیب زمینی طلایی شوند در انتها نمک و فلفل سیاه اضافه کنیدو کمی زردچوبه برای خوش رنگ تر شدن سیب زمینی ها می زنیم.

مرحله آخر

کتلت آلمانی سرخ شده را داخل دیس سرو ریخته و از سیب زمینی مخصوص روی آن می ریزیم همراه با نان باگت میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کتلت آلمانی

  1. می توانید بجای شیر از آب استفاده کنید.
  2. سعی کنید به اندازه کافی روغن اضافه کنید.
  3. اگر تمایل داشتید از سینه مرغ چرخ شده نیز می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه کتلت آلمانی خوشمزه و مجلسی همراه با سیب زمینی مخصوص