کباب چنجه از جمله خوشمزه ترین و بهترین انواع کباب سنتی در کشور ایران می باشد که دارای طعمی بی نظیر می باشد. اگر میخواهید بدانید مقدار گوشت برای کباب چنجه برای هر نفر چقدر باید باشد و بهترین گوشت برای کباب چنجه چیست تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
پیشنهاد میشود برای شرکت در دوره های آموزش انواع کباب در آموزشگاه کباب زنی و تخته کاری همین حالا با یکی از شماره تلفن های آکادمی آریا تهران تماس بگیرید تا مشاوران ما اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
طرز تهیه کباب چنجه
همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، یکی از غذاهای خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه می باشد، کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی است. طرز تهیه کباب چنجه به صورت ذیل می باشد.
مواد لازم برای تهیه کباب چنجه گوسفندی:
- فیله یا ران گوسفند به همراه دنبه :1 کیلو گرم
- روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
- پیاز :2 عدد
- فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
- لیمو ترش :2 تا 3 عدد
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- ماست : به مقدار لازم
مراحل تهیه:
در اوئلین مرحله از طرز تهیه کباب چنجه گوشت را به قطعات مساوی برش دهید و سپس پیاز ها را هم با رنده ریز رنده کنید و به همراه آب لیمو ترش تازه ، فلفل و روغن زیتون داخل ماست بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در سس پیاز و ماست بخوابانید.
درب ظرف را ببندید و در یخچال قرار دهید تا به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال استراحت کند و ترد و مزه دار شود. گوشت را پس از نرم شدن از سس بیرون بیاورید و نمک روی آن بریزید و با پشت چاقو به صورت ضربه ای دو طرف گوشت را کمی بکوبید تا گوشت صاف شود.
در مرحله بعدی از پخت کباب چنجه آنها را داخل سیخ کنید و برای طعم بهتر و اینکه کباب ها نسوزند مابین تکه های گوشت دنبه و فلفل دلمه ای خرد شده قرار دهید.
برای ترد شدن کباب چنجه حرارت زغال یا کباب پز را ملایم کنید تا کباب ها خشک نشوند و در هنگام کباب کردن سیخ ها را چند بار بچرخانید و قبل از اینکه کباب ها خشک شوند آنها را از روی حرارت بردارید.
پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات در رابطه با نحوه راه اندازی کبابی و شرکت در دوره های آموزش آشپزی ایرانی رایگان مقالات مربوطه را مطالعه نمایید.
کباب چنجه روی گاز
بهترین گوشت گوساله برای کباب چنجه روی گاز ران گوساله می باشد. در این بخش برای شما عزیزان مراحل تهیه کباب چنجه روی گاز را قرار داده ایم.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
گوشت راسته گوسفندی | 900 گرم |
پیاز | 4 عدد درشت |
فلفل دلمه ای | 2 عدد بزرگ |
لیمو ترش | 2 عدد |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
قبل از شروع بررسی مراحل تهیه چنجه بهتر است طرز تهیه ادویه کباب چنجه را برای شما عزیزان مورد بررسی قرار دهیم. ادویه کباب چنجه نمک و فلفل و لیمو ترش می باشد. اگر میخواهید کباب چنجه شما ترد تر شود میتوانید در مایع آن از کیوی رنده شده نیز استفاده نمایید.
مراحل طرز تهیه کباب چنجه در منقل و گاز به این صورت می باشد که ابتدا باید همانند رسپی بالا گوشت ها را به خوبی بشورید و به قطعات کمساوی خرد نمایید.
سپس به همراه مواد داخل یک کاسه بزرگ در یخچال قرار دهید تا به خوبی مرینیت و مزره دار شود. پس از گذشت 12 ساعت گوشت ها را سیخ کرده و روی گاز و یا منقل مورد نظر خود قرار دهید.
برای شرکت در دوره های آموزش تخته کاری در بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران همین حالا با یکی از شماره تلفن های ما تماس بگیرید تا مشاوران ما اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
طرز تهیه کباب چنجه گیاهی
مواد لازم برای طرز تهیه کباب چنجه گیاهی عبارت است از:
- سویا درشت ۱۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- پیاز متوسط ۱ عدد
- آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن مایع (کنجد یا زیتون) ۲ قاشق سوپ خوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
اولین مرحله از طرز تهیه کباب چنجه ترش گیاهی به این صورت می باشد که سویا های درشت را همراه با زردچوبه و ادویه داخل مقداری آب گرم به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید. سیرها را ریز رنده کنید و در ظرفی بریزید.
سپس آبلیمو، روغن و زعفران را هم اضافه کرده و هم بزنید و سویاها را از آب خارج کرده و کمی آنها را فشار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود، سپس داخل ظرف قرار دهید و هم بزنید تا آغشته به مواد شوند.
ظرف را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. سیخهای چوبی را داخل آب ۲-۱ ساعت خیس کنید. سپس پياز را پوست بگیرید و بهصورت مربعهای ٢ سانتیمتری خرد كنيد. سوياهایي طعم دار شده را از يخچال خارج كرده و همراه با پياز يكی در ميان به سیخهای چوبي بكشيد.
کبابها را هم میتوان روي آتش درست كرد و هم در فر؛ که در این صورت ظرف مناسبي را با قلممو چرب كرده و سیخهای آمادهشده را در آن قرار دهید و به مدت ۳۵-۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. چند دقيقه آخر پخت، گريل را روشن كرده تا تکههای سويا حالت كبابي پيدا كنند.
پیشنهاد میشود برای مشاهده طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و طرز تهیه کباب بناب مقالات مربوطه را مطالعه نمایید.
طرز تهیه کباب چنجه با کیوی
اگر به دنبال بهترین رسپی برای طرز تهیه کباب چنجه رستورانی هستید باید بگوییم در تمامی رستوران ها از کیوی به عنوان مزه دار کردن گوشت چنجه استفاده مینمایند.
مواد | مقدار |
گوشت فیله یا ران گوسفند به همراه کمی دنبه | 2 کیلوگرم |
پیاز | 3 عدد متوسط |
فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
ماست (چکیده یا یونانی) | 4 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
کیوی رنده شده | 2 عدد |
آب لیموترش تازه یا آبلیمو | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون بدون بو یا روغن مایع | 4 قاشق غذاخوری |
نان یا برنج ایرانی و برنج خارجی | برای سرو کباب |
کره و زعفران | برای رومال |
ژله آتش زا و زغال کبابی | برای روشن کردن منقل |
مراحل تهیه این نوع کباب به صورت رسپی گفته شده در قسمت بالا می باشد تنها با این تفاوت که در مواد مرینیت چنجه ها از کیوی رنده شده استفاده می نماییم.
علت سفت شدن کباب چنجه استفاده از پیاز زیاد و همچنین عدم استراحت دادن به گوشت در یخچال می باشد. پس پیشنهاد میشود برای جلوگیری از سفت شدن کباب چنجه از کیویاستفاده کرده و از پیاز زیادی استفاده نکنید.
طرز تهیه کباب چنجه گیلانی
در این بخش برای شما عزیزان طرز تهیه کباب چنجه گیلانی را قرار داده ایم:
مواد لازم برای 5 نفر | |
فیله گوسفندی | 700 گرم |
دنبه گوسفندی | 300 گرم |
لیمو ترش | 2 عدد |
پیاز | 3 عدد متوسط |
روغن زیتون | 6 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ابتدا فیله گوسفندی را می شوییم، سپس به صورت چنجه ایخرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. برای اینکه کباب چنجه به صورت یکدست بپزد حتما سعی کنید تا قطعات گوشت یک اندازه باشد.
در ادامه روغن زیتون را به فیله ها اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به روغن زیتون آغشته شود. در ادامه ماست چکیده را اضافه می کنیم، سپس لیمو ترش را از وسط برش می زنیم و آب آن را می گیریم.
در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در آخرین مرحله مرینت پیازها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مواد را با دست ترکیب می کنیم.
حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت به خوبی طعم دار شود. یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه شدن کباب چنجه این است که گوشت به مدت کافی در مواد طعم دار کننده قرار داشته باشد.
پس از اینکه گوشت به خوبی طعم دار شد، آنرا از کاسه مواد طعم دهنده خارج می کنیم و به صورت مرتب و یکدست به سیخ می کشیم. حالا منقل زغال را آماده می کنیم و حتما به این مورد توجه می کنیم که تمام زغال ها به صورت یکدست روشن باشد.
در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و کمی صبر می کنیم تا خودشان را بگیرند، سپس آن ها را به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت کباب شود. اگر گوشت را به مدت کافی طعم دار کرده باشیم خیلی سریع کباب می شود.
می توانیم مقداری زعفران دم کنیم و با کره مخلوط کنیم، سپس کباب های اماده شد را در سس کره قرار دهیم تا نرم تر و لذیذتر شوند. در آخر نیز کباب چنجه اماده شده را به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو می نماییم.
پیشنهاد میشود برای مشاهده طرز تهیه قارچ کبابی و همچنین طرز تهیه کباب حسینی مقالات مربوطه را مطالعه نمایید.
کباب چنجه تابه ای
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر | |
گوشت راسته گوسفندی | 800 گرم |
پیاز | 3 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد بزرگ |
لیمو ترش | 1 عدد |
روغن زیتون | 4 ق غ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
سیخ چوبی | به تعداد لازم |
تمامی مراحل کباب چنجه تابه ای همانند رسپی ذکر شده در بخش بالا می باشد با این تفاوت که پس از مرینیت شدن گوشت ها ان را داخل تابه ریخته و با روغن سرخ میکنیم و به همراه برنج و یا نان سرو می نماییم.
کباب چنجه با سس مایونز
همانطور که می دانید کباب چنجه به عنوان یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع کباب های ایرانی شناخته شده است که با استفاده از مواد و ادویه های متنوعی تهیه می شود. اگر شما هم قصد تهیه این کباب خوشمزه را دارید اما نمی دانید یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این باره بدست آورید.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش را به صورت کاملا حرفه ای و اصولی، زیر نظر اساتید برتر در این زمینه آموزش ببینید، پیشنهاد می کنیم از آموزش کباب زنی و تخته کاری استفاده کرده و در این زمینه تبدیل به یک متخصص شوید. شما با شرکت در این دوره می توانید علاوه بر کسب مهارت های تخصصی در زمینه کباب زنی، مدرک معتبر فنی حرفه ای دریافت کرده و همچنین آمادگی های لازم جهت ورود به بازار کار را کسب کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 الی 8 تماس حاصل بفرمایید و یا درخواست مشاوره و راهنمایی خود را به نشانی َArya.tehran3@gmail.com ایمیل کنید.
کباب چنجه چیست
کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین کباب های ایرانی است که با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به دلیل طعم خوشمزه و منحصر به فرد خود، جایاگاه ویژه ای در فرهنگ غذایی ایرانی دارد.
برای مزه دار کردن این کباب خوشمزه، از ادویه ها و ترکیبات مختلفی از جمله ماست، روغن زیتون، کره، زعفران، آب لیموترش و… استفاده می شود. به این صورت که گوشت مخصوص چنجه را به مدت چند ساعت در مواد می خوابانند و پس از استراحت در یخچال، گوشت را به سیخ می کشند.
اگرمیخواهید بدانید کباب غذای کدام کشور است مقاله مربوطه را حتما مطالعه نمایید.
یکی از نکات مهم و کلیدی در طرز تهیه چنجه کباب، میزان گوشت مورد استفاده در این غذا می باشد. درواقع میزان گوشت و ادویه های مورد استفاده باید کاملا متعادل و یک اندازه باشد. در این راستا یکی از سوالات پرتکراری که توسط بسیاری از کاربران مطرح می شود، این است که یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است یا اینکه یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد؟
یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد
در پاسخ به سوال یک کیلو گوشت چند سیخ کباب کوبیده دارد می توان گفت که تعداد سیخ های کباب در یک کیلو گوشت، معمولا به وزن و اندازه سیخ و نوع گوشت بستگی دارد؛ اما به طور متوسط، حدود 4 الی 6 سیخ کباب از یک کیلو گوشت می توان بدست آورد. البته این تعداد ممکن است با توجه به سلیقه، ترجیحات شما و همچنین سبک و اندازه کباب ها متفاوت باشد.
اگر می خواهید طرز تهیه کباب چنجه را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.
پیشنهاد ویژه: در صورتی که می خواهید در کنار آموزش پخت کباب چنجه، طرز تهیه کباب برگ را مرحله به مرحله یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم به صفحه کباب برگ مراجعه کنید.
آموزش طرز تهیه کباب چنجه
در این قسمت مراحل آماده سازی کباب چنجه، به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.
در قدم اول برای تهیه چنجه کباب، گوشت بره را کاملا تمیز بشویید و در یک آبکش قرار دهید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس گوشت را به صورت مکعبی سه سانتی خرد کنید.
در مرحله بعد پیازها را پوست گرفته و در یک ظرف مناسب به صورت نگینی خرد کنید. سپس زعفران دم کرده، فلفل سیاه، آب لیمو، ماست پرچرب و روغن زیتون را به ظرف اضافه کنید.
حال همه مواد را به خوبی با هر ترکیب کرده و روی ظرف را با یک فویل بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.
پس از گذشت این مدت زمان، قطعات گوشت را به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید. اجازه دهید تا گوشت ها کمی خود را بگیرند سپس به طور مرتب، روی منقل سیخ ها را بچرخانید تا همه اطراف گوشت چنجه به طور کامل پخته شود. پس از پخت گوشت، کباب خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!
اگر می خواهید بدانید برای ترد شدن گوشت چه باید کرد، در ادامه برای ترد كردن گوشت گوساله برای کباب نکاتی ذکر شده است که به شما کمک می کند بهترین کباب چنجه را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید.
پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات در رابطه با طرز تهیه کباب کوبیده وهمچنین طرز تهیه کباب تابه ای با یکی از شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمایید.
نکات مهم در تهیه کباب چنجه
یکی از نکات مهم برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه و همچنین خوشمزه تر شدن آن، استفاده از کیوی است. برای این کار می توانید کیوی را با استفاده از رنده ریز رنده کرده و سپس آب آن را از صافی رد کنید و به مواد چنجه کباب اضافه کنید؛ اما باید توجه داشته باشید که در این صورت مواد باید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بمانند چرا که در غیر این صورت کیوی می تواند باعث متلاشی شدن گوشت شود.
در صورت تمایل می توانید به جای سیخ کردن کباب ها، آن ها را گریل کنید.
یکی دیگر از نکات مهم در تهیه کباب چنجه استفاده از گوشت تازه است. گوشت تازه می تواند طعم خوشمزه تری به غذای شما ببخشد. علاوه بر اگر به هر دلیلی، به گوشت بره دسترسی ندارید، می توانید گوشت گاو را جایگزین آن کنید.
برای مزه دار کردن گوشت کباب چنجه، حتما مواد گوشت را در یک ظرف گود بریزید، روی آن را با یک سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مواد به خوبی به خورد گوشت برود.
علاوه بر ادویه های ذکر شده، می توانید از ادویه های گوشت مخصوص چنجه کباب استفاده کنید که طعم و عطر خاصی به کباب چنجه ببخشید.
پیشنهاد ویژه: یکی از مهمترین فاکتورهای آشپزی استفاده از ابزارالات درست است. در خصوص کباب نیز حتما داشتن انواع چاقو و ساطور حرفه ای حائز اهمیت است. برای خرید انواع چاقو و ساطور به سایت فروشگاه آریا استورز سر بزنید.
شما می توانید کباب چنجه گوسفندی را همراه با برنج یا نان میل کنید. علاوه بر این می توانید این غذا را همراه با سبزیجات تازه، نوشابه، زیتون، انواع سالاد و نوشیدنی سرو کنید.
برای خوشمزه تر شدن چنجه كباب، می توانید در هنگام به سیخ کشیدن گوشت، مقداری کره آب شده و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و همراه با برس بر روی گوش بمالید.
برای مشاهده طرز تهیه شیشلیک کلیک کنید.
یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است
در پاسخ به سوال یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است، می توان گفت که به طور کلی هر ۲ سیخ کوبیده برای یک نفر در نظر گرفته می شود و درنهایت یک کیلوگرم گوشت کوبیده معمولا برای تهیه کباب چنجه برای 4 نفر الی 6 نفر(چنجه برای 6 نفر) می باشد.
گوشت کباب چنجه چیست
یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از کاربران ایجاد شود این است که مناسب ترین گوشت کباب چنجه چیست،یا اینکه گوشت چنجه چه گوشتی است؟
درواقع مناسب ترین گوشت برای کباب چنجه، گوشت بره گوسفندی است که بتوانید آن را به راحتی با ضخامت 3 سانت برش دهید. توجه داشته باشید که بهترین گوشت برای چنچه، گوشت راسته یا فیله است که حداقل اندازه آن 3 سانت باشد.
در صورتی که تمایل دارید کباب چنجه با گوشت گوساله درست کنید، از فیله یا راسته گوساله استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند، سفت تر است، بنابراین برای تهیه کباب چنجه گوساله، گوشت باید به مدت بیشتری در مواد استراحت کند تا خوشمزه تر شود.
یکی از نکات بسیار مهمی که باید درباره کباب چنجه با ران گوسفندی بدانید این است که به هیچ وجه از گوشت ران استفاده نکنید. گوشت ران بسیار دیر پز است و اصلا مزه راسته را ندارد و به همین خاطر نباید برای کباب چنجه استفاده کرد.
پیشنهاد میشود اگر میخواهید بدانید جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم مقاله لینک شده را حتما مطالعه نمایید.
ادویه کباب چنجه چیست
بهترین ادویه کباب چنجه چیست؟ به طور کلی ادویه هایی که برای طعم دار کردن یا مزه دار کردن گوشت چنجه استفاده می شود شامل روغن زیتون ، نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران می باشد.
با این حال در بسیاری از مناطق، بغیراز مواد نام برده شده، از مواد دیکری مانند ماست، سس مایونز و… استفاده می کنند که این امر کاملا سلیقه ای است و به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
در ادامه می توانید درباره ارزش غذایی کباب چنجه اطلاعات کاملی بدست آورید.
مقالات آموزش آشپزی وبسایت خبری بیرام کبیر را از دست ندهید!
ارزش غذایی کباب چنجه
ارزش غذایی کباب چنجه در هر وعده 100 گرمی به شرح زیر می باشد:
- کالری: 400
- چربی: 29 گرم
- کلسترول: 93 میلی گرم
- سدیم: 443 میلی گرم
- پتاسیم: 512 میلی گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- فیبر: 9 گرم
- شکر: 2 گرم
- پروتئین: 22 گرم
- ویتامین C: 6 میلی گرم
- کلسیم: 29 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم
شایان ذکر است که آموزشگاه آریا تهران با برگزاری متنوع ترین و کامل ترین دوره های آشپزی این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید روش های طبخ انواع کباب های ایرانی و ملل را به طور حرفه ای آموزش ببینید و با یادگیری نکات و فوت و فن های پخت انواع غذاها، بتوانید تبدیل به یک آشپز حرفه ای شوید. شما می توانید با شرکت در دوره آموزشی که لینک آن در ابتدای صفحه درج شده است، علاوه بر کسب مهارت های آشپزی و دریافت مدرک فنی حرفه ای، آمادگی های لازم جهت ورود به بازار کار را کسب کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 الی 8 تماس حاصل بفرمایید و یا درخواست مشاوره و راهنمایی خود را به نشانی َArya.tehran3@gmail.com ایمیل کنید.
سوالات متداول
به صورت کلی ادویه کباب چنجه ، نمک و فلفل و آبلیمو می باشد. داخل مقاله بهترین ادویه کباب چنجه را قرار داده ایم.
کباب چنجه یکی از قدیمی ترین انواع کباب در کشور ایران می باشد که رساته گوسفند می باشد که به قطعات کوچک تقسیم بندی شده است.
طرز تهیه کباب چنجه را با بهترین رسپی برای شما عزیزان داخل این مقاله قرار داده ایم.