طرز تهیه ژله بریلو خانگی

ژله بریلو نوعی سس می باشد که برای تزئین کیک ها و شیرینی ها از آن استفاده می شود. بریلو طعم ها و رنگ های مختلف دارد و بسته به سلیقه خود می توانید ژله بریلو را تهیه کنید. با استفاده از طعم های مختلف بریلو مانند بریلوی سیب، پرتقال، آلبالو و … میتوانید یک اثر هنری بر روی کیک اسفنجی ساده خود ایجاد کنید. از آنجا که کیک های اسفنجی را با سس براق یا همان ژله بریلو همیشه در پشت ویترین قنادی ها دیده اید، پارسی دی برای شما همراهان عزیز طرز تهیه ژله بریلو را آورده است. با تهیه ژله بریلوی خانگی خودتان خالق یک کیک استثنایی برای شاد کردن همسرتان و یا فرزندانتان باشید. در پارسی دی با ما باشید برای آموزش ژله بریلوی خانگی.

مواد لازم برای تهیه ژله بریلو خانگی

  • شکر ۱ فنجان
  • نشاسته ذرت ۱ فنجان
  • آبلمیو نصف فنجان
  • آب ۱ فنجان

طرز تهیه ژله بریلو خانگی

مرحله اول: نشاسته

ابتدا نشاسته ذرت را به همراه  ۳ قاشق آب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: ترکیب مواد مایع

مقدار باقی مانده آب را به همراه شکر و آب لیمو در قابلمه ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید.

مرحله سوم: ترکیب کردن

در این مرحله نشاسته ذرت آماده شده را به ترکیب داخل قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند ژله سفت شود و غلیظ شود.

مرحله چهارم: پایان کار

ژله بریلوی شما آماده است آن را از روی گاز بردارید و اگر می خواهید ژله را رنگی کنید، ژله بریلو را به چند قسمت تقسیم کرده و یا همان را به یک رنگ، رنگی کنید و برای کاور کردن کیک استفاده کنید.

نکاتی که برای تهیه ژله بریلو باید رعایت کنید

  1. این دستوری که برای ژله بریلو داده شد کمی غلیظ است و برای تازه نگه داشتن میوه های روی کیک مناسب است.
  2. برای کاور کردن کیک باید رقیق باشد و مقدار مایعات را بیشتر کنید. اما نه خیلی که روی کیک نماند. باید به مانند سس های شکلاتی شود.
  3. برای استفاده از بریلو برای کاورد کردن کیک به یاد داشته باشید که کیک را خامه کشی کرده و در یخچال قرار دهید. به مدت ۵-۸ ساعت و سپس بریلو بر روی کیک بریزید.
  4.  در استفاده از آبلیمو دقت فرمائید که استفاده بیش از اندازه آن رنگ ژله را کدر می کند.

طرز تهیه ژله بریلو خانگی یا سس براق برای روکش کیک با نشاسته ذرت