شیرینی رولت خامه ای ارسال از بانو مهری بخش زیتون سایت مابانو
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ قاشق سوپخوری سر پر
شکر ۴ قاشق غذاخوری سر پر
وانیل یک دوم ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم ۱/۲ قاشق چایخوری
آبجوش یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد و بیکینگ پودر رو با هم ملوط کنید و دو سه بار الک کنید
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده رو در ظرف جداگانه ای با همزن برقی هم بزنید به طوریکه سفیده کف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف جدا نشه و نریزه.
زرده تخم مرغ رو با شکر گفته شده و وانیل با تیغه همزن تمیز شده و خشک شده یعنی اگه با همون تیغه سفیده رو زدید خوب تمیز کنید و خشک کنید بعد زرده و شکر رو بزنید.
همزمان به زرده و شکر همزده شده یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید.
زرده همزده شده رو به سفیده زده شده اضافه کرده وبا لیسک مخلوطش کنید زیاد نه چون چند دور هم باید با آرد مخلوط بشه اونقت اگه زیادی هم بزنید پف رولت می خوابه.
آرد و بیکینگ پودر الک شده رو به زردهو سفیده همزده شده اضافه کنید و با لیسک فقط چن دور به صورت دورانی یعنی لیسک رو از زیر به صورتی که یه دور بگردونید و از زیر مواد بیارید بالا فقط تا حدی هم بزنید که مواد خوب با هم مخلوط بشه نه زیاد چون نباید با همزدن زیاد پف رولت بخوابه.
کف سینی کاغذ روغنی میاندازیم و مایه رولت رو روی کاغذ می ریزیم و با پالت خوب صافش می کنید مثل من برای اینکه مایه یکنواخت به همه جای سینی برسه تکونش ندید چون عکس پایینی متوجه میشید که یه مقدار کاغذ تا خورده و باعث شده خطی روی رولت بیافته فقط با پالت اینکارو انجام بدید.
بزارید داخل فر به مدت ده الی ۱۵ دقیقه دمای بعضی فرها فرق میکنه بهتره از دقیقه ۸ به بعد مرتب رولت رو چک کنید تا نسوزه یه مقدار که رنگ روی رولت تغییر کرد از فر خارج کنید.
از سینی خارج کنید و صبر کنید تا رولت خنک بشه و یه کاغذی به اندازه کاغذ روغنی زیر رولت ، روی رولت بیاندازید.
رولت رو برگردونید که روی کاغذ روغنی رویی و تمیز بیافته.
کاغذ روغنی رو از رولت جدا کنید.
با همون کاغذ رولت رو از یه طرف بپیچید یعنی کاغذ هم با خود رولت پیچیده بشه بهم ثابت شده و تجربه ای که بدست آووردم بهتره از حوله و یا پارچه مرطوب و نمناک برای رول کردن رولت استفاده کنید حوله مرطوب باعث میشه رولت مثل رولتهایی که از قنادیها می گیریم نرم و مرطوب باشه و خشک نمیشه رولت پیچیده شده رو داخل پارچه مرطوب بزارید و بگذارید داخل یخچال یه چند ساعتی مثلا دو ساعتی بمونه تا موقعی که خامه داخلش بریزیم و به راحتی رول بشه.
بعد از دوساعت از یخچال خارج می کنیم رول رو باز می کنیم و خامه قنادی فرم گرفته رو با قیف به همه جای رولت می ریزیم و با پالت صافش می کنیم.
بزارید یخچال یه دو ساعتی هم بمونه.
بعد تزیین کنید و با چاقوی تیز رولت رو برش بزنید.