اگر به فکر راه اندازی کبابی هستید باید بگوییم همواره نکات مهمی در رابطه با راه اندازی مغازه کبابی وجود دارد که باید به آن ها توجه ویژه ای داشته باشید. یکی از این نکات در نظر گرفتن متراژ و میزان سرمایه می باشد. در این مقاله با ما همراه باشید تا با صفر تا صد راه اندازی کبابی و هزینه راه اندازی کبابی آشنا شوید.
راه اندازی کبابی
رستوران های کبابی و مغازه های کبابی ( به اصطلاح جگرکی) که انواع کباب را به مشتریان عرضه می نمایند از جمله مشاغلی می باشند که سود بالایی داشته و همواره برای راه اندازی نیاز به سرمایه کمتری نسبت به سایر رستوران ها از جمله فست فود دارند.
برای اینکه بخواهید یک مغازه کبابی را راه اندازی نمایید ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشید که تجهیزات راه اندازی کبابی معمولا هزینه بالایی دارند و برای شروع کار نیاز به حداقل 200 میلیون تومان سرمایه دارید. لازم به ذکر است هزینه تجهیزات راه اندازی کبابی به برند های مختلف و ایرانی و خارجی بودن آن بستگی دارد و حتی افرادی هستند که تجهیزات راه اندازی کبابی دست دوم خریداری کرده و از طریق همان لوازم و ابزار ماهیانه درامدی بالای 30 میلیون تومان دارا می باشند.
به صورت میانگین میتوانیم در رابطه با سرمایه اولیه برای راه اندازی کبابی بگوییم که تنها مورد تاثیر گذار بر میزان ومقدار سرمایه اولیه برای راه اندازی کبابی متراژ مغازه مورد نظر و محل مورد نظر می باشد.
به عنوان مثال اگر بخواهید یک مغازه کبابی را در شرق تهران و در متراژ کوچک راه اندازی نمایید هزینه های آن قطعا کمتر از یک مغازه ای خواهد بود که در شمال تهران و با متراژ زیاد راه اندازی میشود. پس میتوان نتیجه گرفت راه اندازی کبابی دارای گام هایی می باشد که باید یک به یک و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی خود پیش ببرید. در ادامه به صورت جامع تر در رابطه با هزینه های جانبی راه اندازی کبابی و هزینه راه اندازی مغازه کبابی صحبت کرده ایم.
اولین مرحله در راه اندازی یک رستوران و یا یک مغازه کبابی انتخاب محل و متراژ کبابی می باشد. در کشور ایران و در سایر کشور های جهان، حداقل متراژ کبابی باید 30 متر بوده و حتما دارای سیستم تهویه و هواکش باشد.
مرحله دوم انتخاب و خرید وسایل مورد نیاز کبابی است و این وسایل و ابزار که در ادامه مقاله هر یک از آن ها را برای شما عزیزان قرار داده ایم در بازار ودر برند های متنوعی یافت میشوند.
پس از خرید ابزار و وسایل نوبت به طراحی ودکوراسیون داخلی مغازه میرسد. پس از انتخاب طراحی داخلی مورد نظر و اجرا شدن آن باید به دنبال استخدام نیرو های کار بلد و مناسب در زمینه کبابی و رستوران باشید.
ما در مقاله سرمایه لازم برای راه اندازی کبابی به صورت جامع در رابطه با مراحل انتخاب دیزاین مناسب برای کبابی و رستوران و هزینه آن ها پرداخته ایم.
سرمایه لازم برای راه اندازی کبابی
با توجه به گفته های بالا، اگر بخواهید یک مغازه کبابی را راه اندازی نمایید ابتدا باید وسایل لازم برای راه اندازی کبابی را خریداری نمایید. اما قبل از این مورد همواره در ذهن داشته باشید که متناسب با متراژ مغازه و محل قرار گیری آن دیزاین و طراحی مورد نیاز را انجام دهید تا مورد پسند افراد آن منطقه باشد.
به عنوان مثال برای راه اندازی کبابی لوکس ابتدا باید یک طراح داخلی را به مغازه مورد نظر برده و از وی بخواهید تا بهترین طراحی را برای مغازه شما انجام دهد. اولین قدم برای راه اندازی کبابی بعد از خرید و یا اجاره مغازه، خرید وسایل لازم و دیزاین داخلی آن می باشد.
اگر به دنبال راه اندازی کبابی کوچک هستید باید بگوییم شما هم باید تمامی این مراحل را باید طی کنید تا یک مغازه ای جذاب و پر مشتری داشته باشید. به صورت میانگین سرمایه لازم برای راه اندازی کبابی بین 200 میلیون تومان تا 1 میلیارد توماتن میباشد.
در بازار ایران ابزار و لوازم مورد نیاز برای راه اندازی کبابی در برند های مختلفی از جمله برند های ایرانی و بنرد های خارجی تولید و عرضه میشوند و شما میتوانید با انتخاب یک برند مقرون به صرفه از هزینه های خود بکاهید.
پس در رابطه با پاسخ این سوال که سرمایه برای راه اندازی کبابی باید چقدر باشد باید بگوییم که حداقل سرمایه برای راه اندازی کبابی 400 میلیون تومان می باشد. ( این مبلغ متناسب با برند لوازم انتخابی و متراژ مغازه متغیر خواهد بود) از جمله مراحل و شرایط راه اندازی کبابی عبارت اند از:
ابتدا نام مغازه خود را انتخاب کرده و برای مغازه خود لوگو، وبسایت، منو و تراکت طراحی نمایید. برای اینکه بتوانید در ذهن افراد همیشه برند شما زنده بماند باید یک نام جذاب و ساده ای را برای مغازه کبابی خود انتخاب نمایید.
پس گام اول در راه اندازی یک مغازه کبابی نوشتن طرح تجاری آن می باشد. پس از انتخاب یک نام صحیح و در نظر گرفتن قوانین و شرایط راه اندازی کبابی زمان آن رسیده است که به دنبال تهیه ابزار و وسایل برای راه اندازی کبابی و هزینه های آن ها بروید.
قبل از هر موردی، این را در نظر داشته باشید که مغازه کبابی که میخواهید راه اندازی نمایید از چه نوعی است؟ آیا به دنبال راه اندازی کبابی سیار هستید و یا راه اندازی کبابی بیرون بر؟ آیا میخواهید یک رستوران کبابی داشته باشید که افراد بتوانند داخل رستوران نشسته و غذا را میل نمایند یا نه فقط میخواهید به صورت بیرون بر باشد؟ تمامی این موارد تاثیر زیادی بر میزان هزینه ها و سرمایه ی مورد نیاز شما برای راه اندازی جوجه کبابی و حتی راه اندازی ماهی کبابی خواهند داشت.
به صورت کلی راه اندازی کسب و کار کبابی مزایا و معایب خاص مربوط به خود را دارا می باشد و شما باید قبل از اقدام به راه اندازی با یک مشاور حرفه ای و کار بلد در این زمینه مشاوره بگیرید.
یکی دیگر از مواردی که باید در هنگام راه اندازی یک مغازه و یا رستوران به آن توجه داشته باشید طرح توجیهی راه اندازی کبابی می باشد.
آریا تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران همواره دوره های کباب زنی و تخته کاری را با شهریه ای مقرون به صرفه عرضه می نماید.
تجهیزات راه اندازی کبابی
همانطور که بالاتر نیز گفته شد، راه اندازی کبابی نیازمند دارا بودن دانش و تجربه کافی در زمینه انواع مختلف نحوه راه اندازی کبابی می باشد. شما عزیزان بهتر است قبل از انجام راه اندازی برای جلوگیری از ضرر و زیان یک مشاوره راه اندازی کبابی از یک هلدینگ و یا یک فرد ماهی و با تجربه در این زمینه دریافت نمایید.
هلدینگ آریسا تهران به عنوان یکی از بهترین و با تجربه ترین هلدینگ های مشاوره و راه اندازی انواع رستوران، کافه، کترینگ و … همواره با ارائه بهترین مشاوره ها رضایت افراد را جلب نموده است.
شما میتوانید برای راه اندازی کباب سرا، راه اندازی کباب لقمه و یا حتی برای دریافت ایده برای مغازه کبابی با یکی از شماره تلفن های هلدینگ آریا تهران تماس بگیرید تا مشاوران و کارشناسان ما اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
از جمله تجهیزات کبابی و وسایل کبابی مورد نیاز برای شروع راه اندازی عبارت اند از:
- باربیکیو
- منقل کباب پز گازی
- یخچال ویترینی ایستاده
- سیخ استیل کباب و جگر
- تنور پخت نان
- وان ظرفشویی استیل
- میز و صندلی
- یخچال نوشابه
تمامی ابزار و وسایلی که بالاتر برای شما عزیزان ذکر شد، با توجه به متراژ مغازه کبابی و همچنین مقدار سرمایه شما متغیر خواهد بود. شما میتوانید برای کاهش مقدار هزینه ها لوازم مورد نیاز کبابی را به صورت دست دوم خریداری نمایید و یا برند های ایرانی را انتخاب کنید.
پیشنهاد میشود اگر میخواهید بدانید کباب غذای کدام کشور است مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.
یکی از سوالاتی که همواره ذهن افراد را در رابطه با راه اندازی رستوران و کبابی به خود درگیر می نماید این است که میخوام کبابی بزنم چه ابزار و وسایلی رو باید انتخاب کنم؟ در رابطه با پاسخ این سوال باید بگوییم که برای انتخاب ابزار و وسایل خوب برای راه اندازی کبابی بهتر است برند های ایرانی را انتخاب نمایید. در جدول زیر لوازم برای راه اندازی کبابی کوچک را به همراه حدود قیمت آن ها برای شما عزیزان قرار داده ایم:
سیخ های استیل کباب | قیمت هر سیخ حدودا 30 هزار تومان |
باربیکیو یا منقل کباب | قیمت حدودا بین 6 میلیون تومان تا 12 میلیون تومان |
یخچال ویترینی | شروع قیمت حدود 28 میلیون تومان |
تنور پخت نان | قیمت حدودا بین 10 میلیون تومان تا 18 میلیون تومان |
میز کار | شروع قیمت حدود 16 میلیون تومان |
میز و صندلی ( برای نشستن مشتری) | قیمت یک سرویس 4 نفره حدودا 6 میلیون تومان |
از آنجا که شغل کبابی از جمله مشاغل فوق العاده جذاب و سرگرم کننده ای می باشد. بهتر است قبل از ورود به این حرفه کلاس های آموزشی این هنر را شرکت نمایید تا بتوانید با پخت انواع کباب و جوجه خوشمزه و لذیذ برند و نام مغازه خود را در ذهن مشتریان ماندگار کنید.
آموزشگاه آریا تهران یکی از معتبر ترین آموزشگاه هایی می باشد که همواره انواع دوره های آموزش شغل کبابی را با بهترین و مجرب ترین اساتید برگزار کرده و پس از اتمام دوره مدرک فنی حرفه ای را به هرنجویان عزیز خود عرضه می نماید.
شما عزیزان میتوانید برای شرکت در دوره های آموزش کباب زنی و تخته کاری در تهران و همچنین مشاهده فیلم های آموزشی دوره کباب زنی با شماره تلفن 02166919635 تماس بگیرید.
معایب شغل کبابی
شغل کبابی همانند سایر مشاغل موجود در جهان دارای مزایا و معایب خاص مربوط به خود می باشد. یکی از اصلی ترین مواردی که همواره افراد در رابطه با معایب شغل کبابی میدانند این است که سود کبابی در مقایسه با سایر رستوران ها و فست فودی ها کمتر می باشد.
در واقع یکی از تاثیر گذار ترین عوامل در سود هر سیخ کباب کوبیده میزان درآمد ماهیانه و همچنین میزان تعداد مشتری های مغازه می باشد.
درآمد کبابی با توجه به محل آن و متراژ آن و اصلی ترین مورد میزان کیفیت غذای ارائه شده به مشتری متغیر خواهد بود اما به صورت کلی از جمله معایب شغل کبابی به حساب می اید.
پیشنهاد میشود برای مشاهده بهترین طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و طرز تهیه کباب تابه ای کلیک کنید.
طراحی مغازه کبابی
کباب یکی از خوراکی های لذیذ و معروف ایرانی است که تنوع زیادی هم دارد از کباب های کوبیده و برگ و چنچه گرفته تا کباب ترش، کباب دوش، دنده کباب، کباب شیشلیک، اوزون کباب، جوجه کباب را شامل می شود. انواع متفاوتی هم از رستوران های کبابی وجود دارد، از یک چلو کبابی گران قیمت گرفته تا غذاخوری هایی جمع وجورتر که به نان داغ کباب داغ شناخته می شوند.
حتی بسیاری از کباب هاو کبابی ها برای خودشان اسم ورسم و هویت مشخصی دارند. مثل کباب سلطانی، کباب بختیاری و کباب بناب یا دونر کباب. محبوبیت این خوراکی آنقدر هست که نه تنها در کشور ما بیش از پنج هزار واحد فعال دارد بلکه در دیگر نقاط جهان نیز رستوران های کبابی طرفدران خودشان را دارند و حتی لوکاس پودولسکی بازیکن تیم ملی فوتبال آلمان هم در شهر کلن یک کبابی راهاندازی نموده است. اما برای راه اندازی این مغازه شما نیاز به تجهیزات چلوکبابی و کبابی دارید که در ادامه با ان تجهیزات آشنا می شوید.
اگر میخواهید از طریق راه اندازی کبابی کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم آموزش کباب زنی و تخته کاری در تهران آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.
تیزر دوره کباب زنی و تخته کاری در مجموعه آریا تهران
شما میتوانید با مشاهده این تیزر از صفر تا صد دوره کباب زنی را مشاهده کنید.
تجهیزات راه اندازی کبابی و وسایل مغازه کبابی
علاوه بر نیروی کار شما باید به فکر تجهیزات و لوازم کبابی و میزوصندلی های رستوران و کباب سرای خود هم باشید. برای صرفه جویی در هزینه، می توانید تهیه مبلمان و لوازم دکوراسیون خود را از عمده فروشی ها خریداری کنید یا حتی سری به تبلیغات آنلاین بزنید تا مشاهده کنید آیا هیچ رستورانی به خاطر تغییر کاربری میزو صندلی ها یا وسایل آشپرخانه و سرو غذای خود را می فروشد؟ مرحله بعدی کار شما تهیه لوازم کبابی یا تجهیزات آماده سازی، پخت و نگهداری انواع کباب است.
کباب پز گازی
امروزه با توسعه و تولید دستگاه های جدید همراه با مزایای بیشتر اکثرا دستگاه های قدیمی کمتر به کار برده شده و جای خود را به دستگاه های جدید و به روز می دهند. اما همچنان افرادی هستند که دستگاه های قدیمی را با توجه به کیفیت خوب آنها و نیز مقدار نیازشان مورد استفاده قرار می دهند. اما در مغازه های کبابی و رستوران ها به خاطر درخواست زیاد مشتری وجود یک کباب پز گازی اهمیت بسیاری خواهد داشت. کباب پز گازی برای پخت انواع کباب، جوجه کباب و گوجه در رستوران ها، کترینگ ها و کبابی ها استفاده می شود، لازم به ذکر است برای طرز تهیه شیشلیک نیز نیاز به کباب پز گازی خواهید داشت.
چرخ گوشت صنعتی
چرخ گوشت صنعتی، یکی از اصلی ترین تجهیزات و لوازم کبابی ها و رستوران هاست که برای آماده سازی و چرخ کردن مقدار زیادی گوشت بسیار ضروری است. چرخ گوشت های صنعتی، سرعت کار سرآشپزها را بالا می برد.
دستگاه کباب زن رومیزی
دستگاه کباب زن رومیزی وسیله کوچک است اما مزایای زیادی دارد. سیخ کباب ها را در ابعاد و اندازه های یکدست و شکلی آماده کرده که قابل استفاده در رستوران ها، کبابی ها و نیز سفره خانه ها می باشد.
دستگاه خمیر گیر و میکسر
یکی دیگر از تجهیزات و لوازم کبابی ها که در رستوران ها، کبابی ها و همینطور فست فودها مصرف زیادی دارد دستگاه خمیرگیر و یا به اصطلاح خمیر زن یا میکسر می گویند می باشد. در فست فود ها برای آماده سازی خمیر پیتزا و در رستوران ها و کبابی ها برای تهیه و مخلوط کردن مایه و مواد کباب از این دستگاه استفاده زیادی می شود.
دستگاه سیخ شوی
تجهیزات و لوازم کبابی دیگر مانند دستگاه سیخ شوی با شیر تخلیه دستی علاوه بر بالا بردن سطح بهداشت، سرعت انجام کار را بالا برده و تاثیر زیادی در فروش بیشتر خواهد داشت.
پیشنهاد میشود برای مشاهده طرز تهیه کباب بناب و همچنین طرز تهیه جوجه کباب تابه ای کلیک کنید.
مکان مناسب راه اندازی کبابی
اولین نکته ای که به منظور راه اندازی مغازه کبابی باید به آن توجه داشته باشید انتخاب مکانی مناسب برای این کار است. سعی کنید مکانی را انتخاب کنید که در محل های پر رفت و آمد و پر تردد باشد و به اصطلاح جلوی چشم قرار داشته باشد. مکان مناسب برای کبابی حداقل بایستی متراژی حدود ۲۵ متر داشته باشد و توجه به تمیزی و داشتن امکانات مورد نیاز مانند تهویه، گاز و راه آب مناسب از نکان مهم و قابل توجه در انتخاب مکان است.
برای داشتن یک کباب خوشمزه فقط باید از مواد اولیه مناسب و مرغوب استفاده نمایید. لذا برای اینکه کباب شما طعمی خوشمزه داشته باشد از گوشت های گرم و تازه استفاده کنید. سعی کنید گوشت مورد نیاز برای کار خود را از کشتارگاه ها تهیه کنید تا هم تازه باشد و نیز قیمت مناسب تری داشته باشد. تازگی و کیفیت را در انتخاب تمامی مواد اولیه کبابی در نظر بگیرید.
دکوراسیون مناسب و طراحی کبابی
یک مغازه کبابی علاوه بر تمیزی و نظافت بایستی دکوراسیون و طراحی زیبایی داشته باشد تا بتواند در نگاه اول مشتری را جذب کند. به منظور طراحی و دکوراسیون شما می توانید از طراحی مدرن و یا سنتی استفاده نمایید. سعی کنید فضای کبابی شما دنج باشد و مکانی که برای نشستن مشتری در نظر می گیرید از نورپردازی مناسبی برخوردار باشد. اگر از میز و صندلی و یا تخت برای نشستن استفاده می کنید به کیفیت و راحتی آنها توجه داشته باشید.
اگر به دنبال طرز تهیه قارچ کبابی و همچنین طرز تهیه کباب حسینی هستید حتما مقالات لینک شده را مطالعه نمایید.
نکته برای راه اندازی کبابی و کبابسرا
نکته اول این است که برای کاهش هزینه راه اندازی کبابی خود هیچگاه ارزانترین تجهیزات راه اندازی کبابی موجود در بازار را خریداری نکنید. تجربه ثابت کرده که واقعا هیچ گرانی بی علت و هیچ ارزانی هم بی حکمت نیست و معمولا دلیل ارزانی آن است که این تجهیزات براحتی خراب می شوند و شما احتمالا بعدتر هزینه های جانبی بیشتری را باید برای تعمیر آن ها بپردازید و مدام با توقف در کار و کاهش بهره وری و سودآوری مواجه می شوید.
استعلام قیمت تجهیزات کبابی اصلا کار سختی نیست و با یک جست وجوی ساده در اینترنت میتوانید، از بهروزترین قیمت این تجهیزات مطلع شوید و برای خرید تصمیم گیری کنید.
اگر به این مقاله علاقه داشتید پیشنهاد می کنیم مقاله های راه اندازی قصابی مدرن و راه اندازی فست فود را نیز مطالعه کنید.
جمع بندی:
نکته پایانی هم این است که برای کبابی و کباب سرای خود برند سازی کنید. به طور مثال یک اسم خاص و یونیک برای مغازه خود بگذارید و با یک دکوراسیون و دیزان منحصربه فرد خودتان را از صف بقیه رقبا جدا کنید. حتما به روزی که در تقویم بین المللی به نام روز جهانی کباب نام گذاری شده است، توجه کنید و برای آن روز منو و کباب های ویژه ای برای مشتری ها آماده نمایید.
سوالات متداول
سود کبابی با توجه به متراژ آن و محل مغازه و همچنین میزان تعداد مشتری های شما در ماه متغیر می باشد. داخل مقاله در رابطه با اینکه سود کبابی چند درصد است به صورت جامع صحبت کرده ایم.
برای پاسخ به این سوال باید بگوییم، اگر شما این شغل را دوست دارید و میخواهید در زمینه کبابی و یا جگرکی فعالیت کنید. این شغل بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
درآمد کبابی متناسب با محل آن و کیفیت غذا متغیر بوده و به صورت میانگین ماهیانه بالای 40 میلیون تومان می باشد.
این هزینه با توجه به مکان مغازه و اجاره منطقه، کیفیت ملزوماتی که خریداری می کنید و وسعت مغازه متفاوت است. برای تخمین دقیق هزینه ها، با اموزشگاه آریا تهران تماس بگیرید.
از چمله مزایای شغل کبابی بازار بسیار مناسب و سود دهی بالا می باشد.
به طور متوسط روی هر سیخ کباب ۵ هزار تومان سود هست و در هر روز نیز تقریبا ۲۰۰ سیخ فروخته می شود.