به آموزشگاه دسر و شیرینی پزی غرب تهران خوش آمدید. در این صفحه تمام اطلاعات لازم برا ثبت نام در کلاس های آنلاین و حضوری آموزش انواع دسر بین المللی در اختیار شما قرار داده شده است. مطالب این صفحه را تا انتها مطالعه کرده و از فرم ثبت نام دوره، برای انتخاب زمان شروع کلاس آموزش دسر در غرب تهران استفاده نمایید. لازم به ذکر است که مدرک این دوره با عنوان دسر ساز بین الملل فنی و حرفه ای در اختیار کارآموزان قرار می گیرد.
برای یادگیری بیشتر حتما در دوره های آموزش شیرینی پزی غرب تهران شرکت کنید. در ادامه لیستی از بهترین آموزشگاه های شیرینی پزی تهران برای شما آماده شده است.
لازم به ذکر است که این صفحه از آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی غرب تهران برای ثبت نام کلاس های حضوری تدارک دیده شده است و علاقمند به شرکت در دوره آنلاین آموزش دسر برای اطلاع از زمان شروع دوره می بایست با شمارهای آموزشگاه تماس بگیرند.
آموزش فشرده انواع دسرهای بین المللی و مجلسی را با بهترین آموزشگاه غرب تهران تجربه کنید. بهترین اساتید تهران، مجهزترین وسایل آشپزی، به روزترین رسپی های آشپزی دنیا.
پیشنهاد ویژه: اگر به دوره های شیرینی پزی علاقمند هستید حتما از دوره آموزش کیک پزی فنی حرفه ای دیدن کنید. در این دوره، شما بصورت تخصصی با روش تهیه انواع کیک مجلسی و روش تزیین و نگهداری آن آشنا خواهید شد.
فیلم تیزر ومعرفی دوره آموزش دسر بین المللی
آموزش انواع دسر بین المللی
دسر (dessert) در فرهنگ آشپزی کشورهای مختلف به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین محسوب شده که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف میشود. در ایران و بسیاری از کشورهای خوش غذا دسر بعد از غذا یکی از مهمترین و جذاب ترین وعده های غذایی بوده و رکنی اساسی در تزئیین سفره دارد.
ما در کلاس آموزش دسر بین المللی سعی کرده ایم تا علاوه بر سرفصل های سازمان فنی و حرفه ای، به آموزش طرز تهیه دسرهای مجلسی نیز پردازیم. در این دوره آموزشی شما با بیش از ۲۰ نوع دسر بین المللی و مجلسی آشنا خواهید شد که تماما از بهترین و به روز ترین دسر های رستوران ها و هتل ها است.
دوره آموزش دسر در تهران
دوره آموزش دسر در تهران با رعایت پروتکل های بهداشتی و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت انجام خواهید شد. کارآموزان در انتهای این دوره علاوه بر یادگیری بسیاری از دسر های معروف مثل، دسر روکش مخملی، دسر فرانسوی، دسر های بوتیکی و… قادر خواهند بود مدرک بین المللی دریافت کرده و به عنوان دسرساز بین الملل در رستوران ها و هتل ها مشغول به کار شوند.
کلاس آموزش دسر مجلسی
شما به دو روش می توانید در کلاس های آموزش دسر مجلسی و بین المللی شرکت کنید.:
کلاس آموزش دسر مجلسی بصورت حضوری و کلاس آموزش دسر بصورت آنلاین و مجازی. برای ثبت نام در کلاس های حضوری و یا اموزش آنلاین دسر بین الملل از فرم ثبت نام همین صفحه استفاده کرده و به آنلاین بودن یا حضوری بودن دوره توجه کنید.
کلاس آموزش دسرهای بین المللی
کلاس حضوری آموزش انواع دسر بین المللی به دو شکل کلاس عمومی و کلاس خصوصی برگزار می شود.
در هر دو کلاس آموزش دسر ساز بین المللی سرفصل های دوره آموزشی طرز تهیه دسرهای مجلسی یکی بوده و از نظر محتوایی تفاوتی بین این دوره وجود ندارد، اما مسلما در آموزش دسر خصوصی، زمان بیشتری برای رفع مشکل وجود خواهد داشت و کلاس خیلی سریعتر و بهتر جلو خواهد رفت. البته نباید فراموش کرد که هزینه کلاس های خصوصی به مراتب بالاتر خواهد بود.
تعداد افراد در دوره آموزش انواع دسر بین المللی خصوصی و نیمه خصوصی ۱ تا ۳ نفر می باشد و در کلاس های عمومی آموزش انواع دسرهای، حداقل ۴ نفر است.
مدت دوره آموزش تخصصی انواع دسر مجلسی و بین المللی در آموزشگاه غرب تهران بصورت فشرده و طی ۳ روز می باشد. طی این ۳ روز کارآموزان به تمام شیوهای طرز تهیه دسرهای مجلسی مسلط خواهند شد.
آموزش آنلاین دسر
در دوره آموزش آنلایندسر، کارآموزان می توانند بصورت آنلاین و با استفاده از یک سیستم کامپیوتری و یا یک موبایل در دوره آموزش انواع دسر بین المللی شرکت کنند. مراحل و شیوه شرکت در این دوره را مسئولین ثبت نام در آموزشگاه آریا تهران به اطلاع شما خواهند رساند.
چیزی که برای حضور در این دوره بسیار واجب است، مناسب بودن سرعت اینترنت و یک سیستم و یا موبایل بی نقص است.
پیشنهاد ویژه: اگر به دوره های آنلاین آشپزی و شیرینی پزی علاقمند هستید حتما دوره کاربردی و بازارکاری آموزش کباب زنی و تخته کاری را در برنامه آموزش خودتان قرار بدهید.
دسرساز بین الملل با مدرک فنی و حرفه ای
یکی از مهمترین امتیازات حضور در دوره های آموزشگاه دسر و شرینی پزی غرب تهران ارائه مدرک فنی و حرفه ای به کارآموزان شرکت کننده در دوره است.
لازم به ذکر است که آموزشگاه غرب تهران زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای مشغول به کار بوده، و به همین جهت علاوه بر مدرک معتبر فنی حرفه ای دوره دسر ساز بین الملل، به تمام فراگیران دوره آموزش انواع دسر بین المللی در تهران، بعد از گذرندان کامل دوره، مدرک داخلی معتبر و قابل ارائه به شرکت ها و سازمان های مختلف نیز تقدیم می نماید.
از مزایای مدرک فنی و حرفه ای دسرساز بین الملل می توان به بین المللی بودن و قابل استناد بودن آن در کشورهای مختلف اشاره کرد.
هزینه کلاس آموزش دسر
همانطور که گفته شد دوره آموزشی طرز تهیه دسرهای مجلسی در تهران که یک دوره جامع می باشد، در دو نوع کلاس حضوری و آنلاین برگزار می گردد. همچنین کلاس های حضوری خود به دو شکل خصوصی و عمومی برگزار می شود.
توجه داشته باشد که قیمت کلاس آموزش دسر در تهران بصورت خصوصی و عمومی با هم متفاوت می باشد، که قیمت آنها به شرح زیر است:
هزینه آموزش دسر خصوصی
هزینه کلاس آموزش دسر خصوصی، بصورت ساعتی محاسبه می گردد.
در این نوع کلاس ابتدا سطح فراگیر توسط استاد مجرب آشپزی سنجیده شده، و باتوجه به آن، آموزشگاه دسر غرب تهران مدت زمان دوره آموزشی طرز تهیه دسرهای مجلسی را برای آموزش کامل انواع دسر های بین المللی را مشخص می کند. علاوه بر آن در صورت نیاز کارآموز می تواند تعداد ساعت بیشتری برای رفع مشکل و تمرین رزرو کند.
قیمت کلاس عمومی آموزش دسرهای بین المللی
قیمت کلاس عمومی آموزش دسرهای بین المللی، با توجه به سرفصل ها و قیمت اعلام شده توسط سازمان فنی حرفه ای ( معمولا کمتر ) مشخص می شود.
هزینه دوره ی عمومی آموزش دسرهای مجلسی : ۹۵۰/۰۰۰ تومان می باشد.
ما در آموزشگاه آشپزی غرب تهران سعی کرده ایم همواره هزینه دوره های آموزش آشپزی را همانند سایر دوره های خود پایین تر از سایر مراکز در نظر بگیریم، چراکه هدف ما پرورش نیروی کار حرفه ای و متخصص در حوزه های مختلف می باشد.
سرفصل دوره دسر ساز بین الملل (استاندارد فنی و حرفه ای)
سرفصل دوره دسرساز بین الملل در آموزشگاه دسر سازی غرب تهران علاوه بر اینکه بر اساس استاندارد فنی و حرفه تدوین شده، شامل یک سری سرفصل های بازارکاری نیز می باشد.
- پخت کیک اسفنجی
- فیلینگ کیک
- خامه کشی
- موس توت فرنگی
- دسر تخم مرغ
- موس سیب
- موس آلبالو و شکلات
- موس توت فرنگی
- سس فرانسوی
- روکش مخملی
- کار با شکلات
- تمپر کردن شکلات
- دسر نارگیل
- چیزکیک مارس
- اکلر
- روکش پوسماری
- تارت
- موس های توت فرنگی و کارامل ،فندق ،شکلات،دسر مخلوط
- دبل چاکلت
- چیز کیک
- تیرامیسو
- دسر پسته ای
- تراف
- کیک شکلاتی
- فیلینگ و خامه کشی کیک
- تارت با مغز بادام و نوتلا
- روکش مخملی و سس فرانسوی براق
- کار با شکلات
بازار کار دسرساز بین المللی
اگر گشت و گذار کوتاهی در رستوران های و هتل های باکلاس شهر داشته باشید می فهمید که یک دسر ساز حرفه ای چقدر برای رستوران ها و هتل های مختلف مهم است. هرچند خود شما هم در مهمانی های به جذاب بودن و تاثیرگذاری دسر های مجلسی در سفره پی بده اید.
بنابراین تردید نکنید. شرکت در دوره آموزشی دسرساز بین الملل و یادگیری سرفصل های آن علاوه بر اینکه، برای زندگی شخصی شما به عنوان یک انسان معمولی که گاها آشپزی می کند موثر است، قطعا در زندگی شما بعنوان یک شیرین پز یا علاقمند به کار در حوزه شیرینی پزی تاثیر بسزایی خواهد داشد.
ما منتظر شما هستیم. از افراد مبتدی تا شیرینی پزها و قنادی های می توانند در این دوره شرکت کرده و مفاهیم و استانداردهای اصولی تهیه دسر مجسلی را آموزش ببینند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس گرفته و یا از صفحه چت تدارک دیده شده در گوشه چپ همین صفحه استفاده کنید.
بهترین آموزشگاه های دسر تهران
- آموزشگاه دسر بین المللی آریا تهران. www.aryatehran.com