دستور تهیه سس سالاد سزار خانگی

سس سالاد سزار یکی از مهم ترین رکن های سالاد سزار می باشد که طعم و مزه سالاد فقط به طعم این سس بستگی دارد در سال ۱۹۴۸ کاردینی سس مخصوص سالاد سزار را تهیه کرد و بعد از گذشت سالها همچنان با دستور کاردینی در همه رستوران های دنیا تهیه می شود. برای تهیه سس سالاد سزار ما به شما دو روش آموزش خواهیم داد. در دستور اصلی سس سالاد سزار از ماهی آنچوی به همراه زرده تخم مرغ استفاده می شود که ماهی آنچوی در ایران در دسترس نیست ولی ما می توانیم با تهیه سس ورچستر که از همین ماهی آنچوی شکل گرفته استفاده کنیم و می توانیم این سس را بعدها در یخچال داشته باشیم و به عنوان مرینت کردن مرغ و ماهی از آن استفاده کنیم. روش دوم کمی در بین ایرانی ها محبوب تر است زیرا زرده خام حذف شده و با سس مایونز جایگزین شده است. امروز در پارسی دی سس سالاد سزار اصل رستورانی و مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار با تخم مرغ

  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • نمک دریا ۱/۳ ق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه یک پنس
  • سس خردل ۱ ق چای خوری
  • حریره سیر ۱ ق غذا خوری
  • سس ووسترشر ۲ ق غذا خوری
  • پودر پنیر پارمزان ۲ ق غذا خوری
  • آب لیموی تازه ۲ تا ۳ ق غذا خوری
  • پوست لیمو ترش ۲ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲/۳ پیمانه

طرز تهیه سس سالاد سزار اصل رستورانی

مرحله اول : هم زدن زرده تخم مرغ

ابتدا زرده تخم مرغ را با تمام ادویه ها و نمک دریا و سس خردل و حریره سیر و آبلیمو و سس ووسترشرو پوست لیمو ترش را با همزن دستی خوب بزنید تا زده از لختگی خارج شود و با تمام مواد مخلوط شوند و یکدست شوند.

مرحله دوم : افزودن روغن زیتون

یکی از مهم تزین مرحله های تهیه سس سالاد سزار ریختن روغن زیتون است باید به صورت خطی و آرام به تدریج به مواد فوق اضافه شود. روغن زیتون را به صورت خطی در یک جهت روی مواد سس ریخته و با همزن دستی بزنید به هم زدن ادامه دهید تا سس سفت و سفتر شود حتما خوب هم بزنید تا روغن از سس جدا نباشد و جذب سس شود.

مرحله آخر

در انتهای تهیه سس سالاد سزار پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سس سالاد سزار حاضر است آن را روس سالاد ریخته و نوش جان کنید.

نکات کلیدی در تهیه سس سالاد سزار

  1. به دلخواه می توانید چاشنی ها را کم یا زیاده کنید.
  2. می توانید کسنرو ماهی آنچوی را پیدا کنید و نصف آن را به سس اضافه کنید حتما بدون روغن اضافه کنید.
  3. در بعضی از رسپی سرکه بالزامیک در این سس ریخته می شود که ما به شما توصیه نمی کنیم.
  4. حتما برای رنده پوست لیمو ترش قسمت سبز رنگ را رنده کنید قسمت سفید آن باعث تلخی می شود.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار بدون تخم مرغ

  • سیر ۳ حبه
  • سس ورچستر ۱ ق غذا خوری
  • سس خردل ۱ ق چای خوری
  • آبلیموی تازه ۲ ق غذا خوری
  • سس مایونز ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون ۲/۳ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول : مخلوط کردن مواد

سیر را پوست بگیرید و پوره کنید داخل کاسه ریخته و تمام مواد به غیز از روغن زیتون و پنیر پارمزان اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا مخلوط شوند و سس یکدستی حاصل شود.

مرحله دوم : افزودن روغن

روغن زیتون را به صورتی خطی به سس اضافه کنید تا روغن خوب جذب سس شود در انتهای تهیه این سس پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سس سالاد سزار ما حاضر است نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه سس سالاد سزار

  1. در ریختن خردل زیاده روی نکنید طعم تلخی می دهد اگر بیش از حد گفته شده ریخته شود.
  2. می توانید پودر سیر را جایگزین سیر کنید.

طرز تهیه سس پستو سبز خوشمزه برای مرغ و پاستا به روش ایتالیایی اصل

طرز تهیه سس سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه و راحت همراه با نکات