دستور تهیه سالاد پنیر پخته

سالاد پنیر پخته یکی از کامل ترین وعده های غذایی می باشد که می توانید در ۱۵ دقیقه آن را آماده کنید. اما چرا پنیر را می پزند یا گریل و کبابی می کنند این رسپی در سال ۱۹۱۶ توسط جمیز ال کرافت کشف شد وی پنیر را به صورت پخته کشف کرد که باعث حمل و نقل آسان آن یا از زود خراب شدن آن جلوگیری کند آنها در آن زمان پنیر را می پختند و در بین دو نان تست قرار می دادند در آن زمان یکی از محبوب ترین غذاهای آمریکا به حساب می آمد. شما برای تهیه این سالاد به انواع کاهو و سبزیجات نیاز دارید که بنا به سلیقه خود می توانید تهیه کنید. اما این پنیر پخته نیز دارای خواصی از جمله کلسیم فسفر و پروتئین است سالاد پنیر پخته گزینه مناسبی برای رستوران ها یا مهمانی می تواند باشد. امروز در پارسی دی سالاد پنیر پخته با پنیر محلی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد پنیر پخته

  • کاهو پیچ ۱ عدد
  • کاهو فرانسوی ۱ عدد
  • کلم قرمز ۱/۲ عدد
  • کدو ۱ عدد
  • پنیر محلی ۱۰ برش
  • گوجه فرنگی گیلاسی ۵ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • برگ ریحان ۱۰ عد
  • سبزی معطر شامل (آویشن، رزماری، اورگانو) به مقدار لازم
  • نان فرانسوی ۱۰ عدد
  • روغن زیتون ۲ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد پنیر پخته

  • سرکه قرمز ۳ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۶ ق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ ق غذا خوری
  • خردل ۱/۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد پنیر پخته

مرحله اول : آماده سازی کاهو و کلم

ابتدا برگ های کاهو پیچ و فرانسه را جدا کنید داخل آب سرد خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس یک کیسه روی آن بکشید و داخل یخچال قرار تا باقی مراحل خنک بماند. کلم بنفش را نیز از وسط به دو نیم کرده و برگ ها آن را خوب بشورید و خشک کنید.

مرحله دوم : آماده سازی سبزیجات

گوجه و فلفل دلمه را خوب بشورید و خرد کنید. برگ ریحان را نیز شسته و بگذارید تا خشک شود. کدو را نیز بشورید و به دلخواه پوستش را گرفته یا همان با پوست داخل تابه گریل بگذارید تا پخته شوند.

مرحله سوم : تهیه سس سالاد پنیر پخته

تمام مواد سس را داخل میکسر ریخته و خوب گذارید تا هم بخورد و سس یکدستی بدست بیاد در انتها نمک و فلفل سیاه به سس زده و در ان را بسته و اجازه دهید کمی طعم ها به خورد هم بروند.

مرحله چهارم : تهیه پنیر پخته با نان فرانسوی

نان های فرانسوی یا تست را با تابه گریل خوب داغ کنید و اجازه دهید تا کاملا برشته شوند سپس روغن زیتون را به یک طرف نان ها با کمک قلمو بمالید زیرا وقتی نان ها داغ هستند روغن را سریع به خودشان جذب می کنند. نان های برشته شده را داخل سینی فر چیده و روی هر کدام از آنها یک برش پنیر به همراه سبزیجات معطر بریزید و در فر از قلب گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۵ دقیقه قرار دهید اگر فر ندارید می توانید داخل تابه گریل این کار را انجام دهید.

مرحله پنجم تهیه سالاد پنیر پخته

کاهو و کلم قرمز را از یخچال خارج کنید و خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید و به آن فلفل دلمه و گوجه برگ های ریحان و کدو گریل شده اضافه کنید و هم بزنید سپس سس را روی آن ها را ریخته و در انتها نان تست شده با پنیر پخته را روی سالاد قرار دهید و سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سالاد پنیر پخته

  1. سبزیجات معطر را کاملا ریز و ساطوری کنید و اگر در دسترس نداشتید حذف کنید.
  2. کدو قابل حذف است.
  3. می توانید خیار نیز به این سالاد اضافه کنید.
  4. آبلیمو ترش را می توانید جایگزین سرکه کنید.
طرز تهیه سالاد پنیر پخته خوشمزه و مجلسی با پنیر محلی