لازانیا یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان مورد علاقه قرار گرفته است. این غذا با استفاده از مرغ، گوشت چرخ کرده، سس بشامل، پنیر و برخی از سبزیجات تهیه میشود. در ادامه به توضیحات بیشتری درباره طرز تهیه لازانیا بدون فر در قابلمه، طرز تهیه لازانیا در توستر و طرز تهیه لازانیا رولی خانگی میپردازیم. اگر سوالی در مورد نحوه پخت لازانیا دارید میتوانید در قسمت نظرات مطرح کنید تا اساتید آشپزی ما در سریع ترین زمان پاسخ شما را بدهند.
مواد لازم طرز تهیه لازانیا برای 4 نفر
در ابتدای طرز پخت لازانیا خوشمزه برای شما مواد لازم طرز تهیه لازانیا برای 4 نفر را قرار داده ایم. شما میتوانید برای طرز تهیه لازانیا برای 6 نفر، طرز تهیه لازانیا برای 2 نفر و تعداد نفرات بیشتر این مقدار مواد را به صورت تناسبی کم و زیاد کنید.
مواد لازم دستور پخت لازانیا 4 نفره به صورت زیر است:
ورق لازانیا | ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۲ حبه |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
روغن و آویشن | به اندازه کافی |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
دقت داشته باشید که سس بشامل به صورت جداگانه باید تهیه گردد که در قسمت طرز تهیه سس بشامل برای لازانیا در قسمت پایین تر مقدار مواد لازم طرز تهیه سس بشامل لازانیا و مراحل تهیه آن را توضیح داده ایم.
مواد لازم برای سس بشامل لازانیا:
شیر | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و جوز هندی | نوک قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه لازانیا بدون فر در قابلمه
همه عاشق یک لازانیا خوشمزه و لذیذ هستند اما سوالی که پیش میاید این است که بهترین طرز تهیه لازانیا چیست و چطور میتوان با کمترین امکانات و بدون فر لازانیا درست کرد. در مجله اینترنتی بیرام کبیر با تحقیقات بسیار توانستیم یکی از بهترین طرز تهیه های لازانیا بدون فر در قابلمه را به شما ارائه دهیم و این اطمینان را بدهیم که با پخت این لازانیا میتوانید یکی از بهترین طعم ها را تجربه کنید.
طرز تهیه لازانیا در قابلمه خوشمزه به صورت زیر میباشد:
- در یک ماهیتابه برای پخت لازانیا خوشمزه، در کره ذوب کنید.
- آرد را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید تا آرد در کره حل شود.
- نصف شیر را کم کم داخل آن بریزید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.
- پنیر ذوب شده را در مخلوط رنده کنید.
- شیر باقی مانده را برای پخت سس بشامل لازانیا در آن بریزید.
- مدام مخلوط را هم بزنید تا خوب ترکیب شود و به بافت کرمی و یکدستی برسد.
- سس بشامل از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- روغن را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
- پیاز را برای پخت لازانیا بدون فر تفت دهید.
- پس از شفاف شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
- هر از گاهی هم بزنید تا گوشت به تابه نچسبد.
- دقت داشته باشید که حرارت متوسط باشد تا گوشت نسوزد و به خوبی پخته شود.
- ترکیب را تا حدی بپزید تا گوشت به رنگ قهوه ای روشن در بیاید.
- به ترکیب پخته شده رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، قارچ اسلایس شده و فلفل دلمه خرد شده را اضافه کنید و آنقدر آن را به هم بزنید و تفت دهید تا آب قارچ به طور کامل گرفته شود.
- زمانی که ترکیبی مانند سس ماکارانی تهیه شد میتوانید نمک و آویشن را به آن اضافه کنید.
- در این مرحله شما میتوانید کف قابلمه ای که میخواهید پخت لازانیا در قابلمه را انجام دهید را با روغن چرب کنید.
- لازانیایی که از قبل طبق نوع لازانیا برای مدت لازم در آب جوش قرار گرفته را در کف قابلمه چرب شده یا تابه چرب شده قرار دهید.
- بعد از ان که یک لایه لازانیا در کف تابه یا قابلمه قرار گرفت شما میتوانید یک لایه نازک از سس بشامل تهیه شده را بریزید و سپس یک لایه از سس گوشت و قارچی که در تابه تهیه نمودید بریزید.
- در مرحله بعد شما باید یک لایه پنیر پیتزا به مقدار لازم (هرچه بیشتر باشه خوشمزه تر و چرب تر میشه و بیشتر کش میاد) روی مواد بریزید. بهتر است در این مرحله تعادل را رعایت کنید زیرا مواد چند لایه قرار میگیرد و استفاده خیلی زیاد از پنیر هم باعث چرب شدن لازانیا شما میشود.
- این مرحله را میتوانید چندین بار تکرار کنید و لازانیای چند طبقه ای درست کنید.
- دقت داشته باشید که لایه ها را نه خیلی ضخیم درست کنید که موقع سرو کارد به راحتی روی لایه ها قرار نگیرد و نه انقدر نازک باشد که افراد چیزی طعم لازانیا نفهمند.
- با پودر سیر، نمک و کمی فلفل سیاه لایه ها را مجدد مزه دار کنید.
- در لایه آخر سس سفید بشامل را اضافه کنید و روی آن مواد گوشتی و پنیر بریزید.
- روی آن پنیر موزارلا بپاشید و با جعفری تزئین کنید.
- حالا قابلمه یا تابه ای که مواد را در آن چیدید را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- این ترکیب برای مدت 20 الی 30 دقیقه نیاز به پخت دارد و دقت داشته باشید که از 20 دقیقه به ان سر بزنید تا نسوزد.
- لازانیا خوشمزه بدون فر شما اماده است!
یکی از دستور پخت های پرطرفدار در سایت خبری بیرام کبیر طرز تهیه سمنو میباشد که پیشنهاد میکنیم با مراجعه به صفحه طرز تهیه سمنو خانگی بدون جوانه گندم تکنیک های کاربردی پخت سمنو خانگی خوشمزه را یاد بگیرید.
طرز تهیه سس بشامل برای لازانیا
در ابتدا شما را با مواد لازم برای طرز تهیه سس بشامل لازانیا آشنا میکنیم:
شیر | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و جوز هندی | نوک قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
برای تهیه سس بشامل لازانیا کره را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کنید و داخل کره ذوب شده هم بزنید تا یکدست شود. حدود 7 دقیقه ترکیب را بپزید و هم بزنید تا آرد به رنگ روشن، طلایی و شنی درآید.
آرد را در کره ذوب شده با همزن بزنید تا صاف و ماسه ای طلایی شود.
حرارت را تا متوسط رو به بالا افزایش دهید و شیر را به آرامی با همزن بزنید تا غلیظ شود. بگذارید به آرامی بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 تا 20 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا آرد نرم شود و دیگر مزه شنی نداشته باشد.
با نمک و جوز هندی سس بشامل را مزه دار کنید. همچنین در مرحله آخر میتوانید مقداری پنیر پیتزا و قارچ اسلایس شده و از قبل سرخ شده را در ترکیب بریزید تا طعم بهتری بدهد. همچنین عده ای باتوجه به ذائقه و سلیقه ای که دارند ترجیح میدهند از خامه در مرحله آخر به جای پنیر پیتزا استفاده کنند که این کار هم طعم خوبی به سس بشامل لازانیا میدهد.
نمای بالای سر از سس بشامل اصلی فصل در یک تابه کوچک میباشد. شما میتوانید از این سس بشامل برای لذیذ تر شدن لازانیا خود استفاده کنید.
یکی از کیک های خوشمزه که پخت آن را به شما هم پیشنهاد میکنیم کیک شکری میباشد. اگر به شیرینی پزی و پخت انواع کیک خوشمزه علاقه دارید در صفحه طرز تهیه کیک شکری قدیمی به صورت گام به گام گخت این کیک ساده و لذیذ را آموزش داده ایم.
نکات پخت لازانیا بدون فر
از نکات پخت لازانیا بدون فر میتوان به این موضوع اشاره کرد که شما میتوانید برای خوش طعم تر شدن و لذیذتر شدن لازانیا خود از سس بشامل استفاده کنید. عده ای از طعم گوشت در لازانیا خوششان نمیاید که میتوانند به جای گوشت از تکه های مرغ و یا سوسیس نیز استفاده نمایند.
دقت داشته باشید که در نکات پخت لازانیا بدون فر روی لازانیا شما برشته نمیشود و شما برای آن که بتوانید لازانیا برشته ای داشته باشید نیاز است یا از تابه های دو طرفه استفاده کنید و یا آن را در فر بپزید. در طرز تهیه لازانیا بدون فر در قابلمه این امکان برای برشته شدن روی لازانیا وجود ندارد.
انواعی از لازانیا در بازار موجود میباشد که به صورت نیمه پخت میباشد. دقت داشته باشید این ورقه های لازانیا را نیازی نیست که در آب جوش برای مدت طولانی قرار دهید زیرا در این صورت خمیر شده و به همدیگر میچسبند. در این مواقع از دستور نرم کردن ورقه های لازانیا نوشته شده برای هر نوع ورقه استفاده نمایید.
اگر میخواهید لازانیا شما بعد از پخت به راحتی از قابلمه جدا شود شما میتوانید به عنوان اولین لایه سس بشامل لازانیا را خیلی نازک بریزید و سپس از ورقه های لازانیا و سس گوشتی و غیره استفاده کنید. در طرز تهیه لازانیا در قابلمه باید برم نرم تر شدن ورقه های لازانیا آن ها را در آب گرم قرار دهید و بعد از نرم شدن در ظرف بچینید و بهتر است از ورقه های نرم شده استفاده نمایید.
در لازانیا بدون فر با ماهیتابه دو طرفه و در قابلمه باید دقت داشته باشید که آب سس گوشتی شما باید کاملا گرفته شده باشد و یک سس غلیظ داشته باشید تا لازانیا شما خمیر نشود.
پختن کیک یکی از کارهایی است که میتوان با انجام آن هم لذت برد و هم با ارائه نتیجه دیگران را خوشحال کرد. پخت کیک با یک تخم مرغ یکی از دستور پخت هایی است که در سایت ما طرفدار زیادی دارد و به شما هم پیشنهاد میکنیم با مراجعه به صفحه کیک یک تخمه مرغی با ماست در کمترین زمان خوشمزه ترین کیک ها را درست کنید.
طرز تهیه لازانیا خوشمزه با گوشت چرخ کرده
در این قمت برای شما عزیزان طرز تهیه لازانیا خوشمزه با گوشت چرخ کرده در فر را توضیح داده ایم. شما میتوانید از همان رسپی قبل برای این مورد نیز استفاده کنید ولی این دستور پخت لازانییا با گوشت چرخ کرده کمی متفاوت تر از آن میباشد.
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف فر 20 در 30 سانتی متری را چرب کنید. روغن را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. سیر و فلفل دلمه ای و سبزی ها را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا ترد شود.
- گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید و به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای شود، هم بزنید. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بگذارید به جوش بیاید، سپس درب آن را ببندید و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.
- در همین حین با استفاده از طزر تهیه سس بشامل لازانیا که در قسمت بالا گذاشته شده سسی درست کنید.
- کره را در یک قابلمه تمیز بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را هم بزنید و 2 تا 3 دقیقه بپزید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند (باید شبیه لانه زنبوری شود، این باعث می شود سس طعم آرد خامی پیدا نکند).
- شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا تمام شیر اضافه شود و سس یکدست شود. از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل را به خوبی مزه دار کرده و نصف پارمزان را هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خنک شود. برای جلوگیری از تشکیل پوست بپوشانید.
- در ظرف پخت، سس بشامل، سپس سس مایونز و لازانیا و سس گوشتی را لایه لایه کنید. دو باره تکرار کنید و با یک لایه لازانیا و سپس سس پنیر و باقی مانده پارمزان کار پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده را تمام کنید. به مدت 40 دقیقه لازانیا را در فر بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
- قبل از سرو لازانیا را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. این بهترین طزر تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده بود که شما میتوانید لازانیا لذیذی را تهیه کنید.
اگر به شیرینی پزی و آشپزی علاقه دارید و میخواهید زیر نظر اساتید خبره آشپزی و شیرینی پزی یاد بگیرید و در این حوزه اشتغال یابید میتوانید به صفحه آموزشگاه شیرینی پزی در شهرری مراجعه کنید.
طرز تهیه لازانیا مرغ
مواد لازم برای طرز تهیه لازانیا مرغ :
- ·ورقه لازانیا: بسته به تعداد نفرات به یک الی دو بسته ورقته لازانیا نیاز دارید.
- · کره: پیاز و سیر را در کره بپزید.
- · سیر: یک حبه سیر ریز شده را با پیاز بپزید تا طعم آن تندتر شود.
- · آرد: آرد همه منظوره سس را غلیظ می کند.
- · آب مرغ و یا طعم دهنده مرغ: از طعم دهنده آب مرغ خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید یا خودتان در خانه درست کنید به میزان یک عدد.
- شیر: شیر کامل برای این سس سفید بشامل بهترین است به اندازه یک لیوان.
- · ادویه ها و گیاهان: این لازانیا مرغ با نمک، ریحان خشک، پونه کوهی خشک، فلفل سیاه و جعفری تازه طعم دار می شود.
- · پنیر: به پنیرهای موزارلا، پارمزان و پیتزا نیاز دارید.
- · مرغ: یک و نیم سینه!
طرز تهیه لازانیا مرغ
- رشته های لازانیا را بجوشانید و آبکش کنید.
- پیاز و سیر را در کره بپزید، سپس آرد را با همزن بزنید. طعم دهنده مرغ، شیر و نمک را اضافه کنید و سس بشامل لازانیا تهیه کنید. مقداری از موزارلا و پارمزان را اضافه کنید. با ریحان، پونه کوهی و فلفل مزه دار کنید. کنار بگذارید.
- پیاز و زردچوبه را تفت داده و به ان مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد. در این مرحله میتوانید رب گوجه فرنگی را به ترکیب اضافه کنید و یا بدون رب و خو گوجه فرنگی لازانیا را تهیه کنید.
- با اماده شدن سس مرغ لازانیا به صورت لایه لایه همان طور که درقسمت های بالا گفته شد آن ها را بچینید و در فر از قبل قرار داده شده ان را بپزید.
طبق دستور پخت لازانیا با فر و بدون فر که در قسمت های بالاتر گفته شد برای پخت لازانیا مرغ اقدام کنید.
اگر در ورامین و قرچک سکونت دارید و به دنبال یک آموزشگاه آشپزی تخصصی میگردید و میخواهید نکات کاربردی و حرفه ای آشپزی را با دریافت مدرک فنی حرفه ای یاد بگیرید میتوانید به صفحه آموزشگاه آشپزی در ورامین مراجعه کنید.
طرز تهیه لازانیا در توستر
طرز تهیه لازانیا در توستر یکی از پردرخواست ترین دستور های پختی بود که در این سایت از ما میپرسیدند. برای طرز تهیه لازانیا در توستر شما میتوانید همان مراحل گفته شده در قسمت طرز تهیه لازانیا بدون فر در قابلمه اقدام کنید. فقط شما برای پخت لازانییا در توستر باید تنظیمات لازم را انجام دهید تا لازانیا شما به خوبی پخته و برشته شود.
بعد از ایجاد لایه های کلاسیک لازانیا، روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سپس به مدت 15 دقیقه در توستر بپزید.
پس از 15 دقیقه پخت، درجه حرارت را تا 400 درجه افزایش دهید. سپس لازانیا را در حالی که درب فویلی آن را باز کرده اید به مدت 30 دقیقه بپزید. قبل از سرو از مقداری جعفری برای تزیین لازانیا پخته شده استفاده کنید. زمان پخت لازانیا کلاسیک 45 دقیقه است. اما پخت لازانیا در آون توستر نیاز به استفاده عالی از این وسیله آشپزخانه دارد.
فر توستر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید.
شما می خواهید اجاق توستر را روی یک سطح صاف و یکدست قرار دهید. همچنین، اطمینان حاصل کنید که دستگاه توستر از هر چیزی که گرما می تواند به آن آسیب برساند (پلاستیک ها و دیوارهای کمد) دور باشد زیرا گرما از اجاق های توستر ساطع می شود.
یکی از مرباهایی که در مجله خبری بیرام کبیر پرطرفدار شده است مربا به میباشد. اگر میخواهید بهترین مربا به بدون شکرک و شفاف را درست کنید میتوانید از مطالب مقاله طرز تهیه مربای به شفاف خانگی استفاده کنید و گام به گام تصویری نحوه درست کردن مربا به را یاد بگیرید.
طرز تهیه لازانیا رولی خانگی
طرز تهیه لازانیا رولی خانگی ساده است و شما همه مواد یک لازانیا با گوشت چرخ کرده یا مرغ را دارید، اما آنها به جای لایه بندی، رول می شوند. این باعث می شود 12 وعده لازانیا کاملاً تقسیم شده باشد. طرز تهیه لازانیا رولی خانگی برای مهمانی ها عالی است! فرآیند تهیه رول لازانیا ساده است:
- ورقه های لازانیا را بپزید.
- سس گوشت را درست کنید و 1/2 فنجان را در یک قابلمه 9×13 بریزید.
- سس پنیر یا بشامل را درست کنید.
- روی هر ورقه لازانیا طبق شکل سس پنیر و سس گوشت بمالید.
- ورقه ها را حلقه حلقه کنید، به ظرف کاسرول منتقل کنید، با باقیمانده سس گوشت و موزارلا بمالید، سپس بپوشانید و بپزید.
نکاتی برای طرز تهیه لازانیا رولی خانگی
2 تا 3 ورقه اضافی بپزید زیرا ممکن است در حین جوشیدن برخی از آنها بشکند.
ورقه های لازانیا را طبق دستورالعمل بسته در آب نمک تا زمانی که نرم شود بپزید (زیاد نپزید). برای یک قابلمه بزرگ آب از حدود 3 قاشق غذاخوری نمک استفاده می کنیم.
ورقه های پخته شده را آبکش کنید سپس با آب سرد بپوشانید تا آماده استفاده شوند تا به هم نچسبند.
برای جلوگیری از خرد شدن ورقه های لازانیا را 6 مرتبه روی یک ورقه پخت لبه دار نچسب بچینید (باقیمانده ورقه ها را در آب سرد نگه دارید تا آماده استفاده شود).
سوالات متداول
در این صفحه به صورت گام به گام تصویری دستور پخت لازانیا در قابلمه و توستر و فر به صورت مجزا آموزش داده شده است.
برای جلوگیری از چسبیدن لازانیا به کف قابلمه شما میتوانید مقداری سس بشامل آموزش داده شده در این صفحه را به صورت لایه نازکی کف قابلمه بریزید و سپس لایه های لازانیا و سس گوشتی را به صورت لایه لایه قرار دهید.