شیرینی پفکی مرنگ ارسال از بانو فاطمه بخش زیتون سیات مابانو
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
پودر قند : ۲۵۰ گرم
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را از یک ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند.سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و داخل کاسه بریزید.نمک را اضافه و با همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد.سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند.(برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید)کف سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید.سینی را داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند.باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز پخته شود.این شیرینی ها باید با دمای پایین پخته و خشک شود.
نکته: در صورت تمایل می توانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید.همچنین می توانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید.