دونات
ارسال از بانو مریم بی ام ان بخش زیتون سایت مابانو
مواد لازم
شیر گرم یک فنجان
شکر ۱/۴ فنجان
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
کره کاملا نرم شده یک فنجان
آرد۶-۷فنجان
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ
طرز پخت
قبل از هرچیز موادتون رو یک ربعی بیرون یخچال بذارید تا دمای محیط رو بگیره و خیلی سرد نباشن. شیر رو هم در حد خیلی کم گرم کنید، طوری که نه داغ باشه و نه سرد . شیر رو با شکر مخلوط میکنیم و خمیر مایه رو در اون میریزیم و میذاریم کنار تا عمل بیاد.
تخم مرغ ها رو با چنگال به خوبی میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و کمی کف کنه.
به کره هم کمی گرما بدید و هم بزنید تا کاملا ذوب بشه . بعد هم مخلوط تخم مرغ رو به کره ذوب شده اضافه میکنیم. مخمر رو که تا حالا باید عمل اومده باشه به مخلوط تخم مرغ و کره اضافه میکنیم.
آرد و نمک رو هم با هم مخلوط میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم. ا.نقدری این کار رو انجام میدیم تا آرد تقریبا تموم شه و دیگه دستتون به خمیر نچسبه. توجه داشته باشید که آرد بیش از حد به خورد خمیرتون ندید و خمیرتون نرم باشه. بعد خمیر رو در ظرفی که چرب کردیم میذاریم و روشو میپوشونیم و ۸ ساعت در یخچال میذاریم تا استراحت کنه و یا اگه عجله دارید یکی دو ساعت در جای گرم بذارید تا ور بیاد.
بعد از اینکه خمیر ور اومد و حجمش زیاد شد در سطح آرد پاشی شده ای خمیر رو پهن میکنیم و با قالب گرد و یا چیزی مثل لیوان دایره هایی رو جدا میکنیم و با قالب کوچکتر وسطش رو هم قالب میزنیم تا حلقه ایجاد بشه. بعد هم روغن رو میذاریم داغ بشه و حلقه ها رو یکی یکی میندازیم در روغن داغ و روی دمای متوسط اجازه میدیم تا کاملا سرخ بشه.
چند نکته و تجربه :
١-مراقب باشید که دونات ها بیش از حد سرخ نشه چون در این صورت سفت میشه.
٢- موقع سرخ کردن ماهی تابه رو از رو شعله بردارین و فاصله بدین و ظرف رو چند بار بچرخونین
با این کار دونات ها خیلی بیشتر پف میکنن
٣- اگه دوس دارین دوناتتون شیرین تر بشه شکر رو کمی بیشتر کنین
من که از این دستور خیلی بیشتر از دستور قبلی راضی بودم
هم راحتتر بود و هم بی دردسر تر
مواد لازم :
تخم مرغ
خمیر مایه و شیر و شکر
خمیر اماده شده قبل از ور اومدن
خمیر ور اومده